4 liikmeline lumelükkajate brigaad rootsi

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
raidoswe
külaline

4 liikmeline lumelükkajate brigaad rootsi

Lugemata postitus Postitas raidoswe »

Kohe saab tööd kogemustega brgiaad rootsi. Vajalik kogemused kõrgematel katustel ja rihmade nööride tundmine. Kindlasti ei tohi olla kõrgusehirmu. Palk 10-11 EUR/H, elamine tasuta. Vajalik auto ja tööriiete olemasolu.
raidoswe@gmail.com

+46735850012

KIIRE!!
Külaline
külaline

Re: 4 liikmeline lumelükkajate brigaad rootsi

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Rootsi on muidu tore maa aga vähemalt suuremate linnade ümber on auto parkimise ja hoidmisega üks igavene kepp. Nimelt on parkimine pea igal pool ööpäevaringselt tasuline, kui sul just oma makstud kohta pole. Meil soovitas ülemus parkimistrahvid lihtsalt ära visata-eks neid kogunes seal paari kuu jooksul ikka paras pakk. Siiamaani pole inkasso veel tülitanud...
Külaline
külaline

Külaline kirjutas:Rootsi on muidu tore maa aga vähemalt suuremate linnade ümber on auto parkimise ja hoidmisega üks igavene kepp. Nimelt on parkimine pea igal pool ööpäevaringselt tasuline, kui sul just oma makstud kohta pole. Meil soovitas ülemus parkimistrahvid lihtsalt ära visata-eks neid kogunes seal paari kuu jooksul ikka paras pakk. Siiamaani pole inkasso veel tülitanud...
Need ei jõua ka kuskile!
Kasutaja avatar
erks
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas erks »

Hinnad on siis räigelt kukkunud. 4 aastat tagasi sain sama töö eest 130 SEK tund (praegu siis ca 15 euri),kohaks oli Stockholm ja selle lähi ümbrus.Autodele panime kirjad--snöskott-- peale ja ükski parkimiskontroll ei tülitanud
Külaline
külaline

erks kirjutas:Hinnad on siis räigelt kukkunud. 4 aastat tagasi sain sama töö eest 130 SEK tund (praegu siis ca 15 euri),kohaks oli Stockholm ja selle lähi ümbrus.Autodele panime kirjad--snöskott-- peale ja ükski parkimiskontroll ei tülitanud
kui mina pakuks sama töö eest 5 euri tund,siis sa kirjutaksid vist,et hinnad on üüratult kukkunud.
siis saaks vist võrdlussõnad otsa kui pakuksin 2 eurot.
Kasutaja avatar
erks
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas erks »

Külaline kirjutas:
erks kirjutas:Hinnad on siis räigelt kukkunud. 4 aastat tagasi sain sama töö eest 130 SEK tund (praegu siis ca 15 euri),kohaks oli Stockholm ja selle lähi ümbrus.Autodele panime kirjad--snöskott-- peale ja ükski parkimiskontroll ei tülitanud
kui mina pakuks sama töö eest 5 euri tund,siis sa kirjutaksid vist,et hinnad on üüratult kukkunud.
siis saaks vist võrdlussõnad otsa kui pakuksin 2 eurot.
Ütlesin lihtsalt seda, mis oli minu kogemus ja minu arvamus . Arvan , et olen piisavalt kursis, mis toimub Skandinaavia tööturul. Viimased kolm aastat ka Norra palkade ja maksudega. :hello:
Vasta