Hüdrofoori seadistamine

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
k123k
külaline

Hüdrofoori seadistamine

Lugemata postitus Postitas k123k »

Tere

Objekt Kiisal. Eramul Minu enda tarkus torutöödest alla igasugust piiri. Selge on see, et hüdrofoorist järjekordselt rõhk väljas. Vee surve mängib tohutult ja ka vee temperatuuri kõikumine suur. Olen ise hüdrofoori rõhku sisse pumbanud, probleem küll väheneb, aga ei kao. Mõne aja mõõdudes jälle mängib üles-alla. Hüdrofoori peal on andmed palju võiks rõhku sees olla (2,... millegiga kui mu mälu mind ei peta), aga sellise rõhuga ei toimi asi teps mitte. Panin 2x rohkem, siis surve küll normaliseerus, kuid siiski oli tunda, et mängib. Nüüd asi puhta hull ja temperatuur käib külma ja kuuma vahet ja asi ei toimi üldse.
Oleks tarvis tegelast, kes tuleks ja asja üle vaataks/korda teeks.
Nagu öeldud objekt Kiisal.
Kui kellelgi on huvi, jätke oma kontaktid siia, ma helistan või kirjutan siis täpsemalt.

K
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Re: Hüdrofoori seadistamine

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.
Kasuta natuke otsingut. Sellest siin juba nii palju jahutud, et mina ega vist ka keegi teine ei viitsi seletama hakata.
Toomas
Vasta