Paarismaja teise korruse (viilkatuse all) väljaehitamine

Marii
külaline

Paarismaja teise korruse (viilkatuse all) väljaehitamine

Lugemata postitus Postitas Marii »

Meil on paarismajaboks. Soovime alustada viilkatuseall oleva pinna väljaehitusega. Põrandapinda on 100m2, küljeaken olemas. Samuti soovime teha juurde katuseaknad ja esimesel korrusel kaks seina maha võtta. Kas võib kohe ehitusmehed tööle kutsuda, kui omal nägemus olemas, või tuleb ka katusealuse väljaehtitamisel alustada ehtiusprojekti tegemisega? On kellelgi äkki kogemusi, kust kõige kasulikum ja parem oleks projekt tellida? Samuti äkki oskate õelda umbkaudset hinda ja milliste bürokraatiliste probleemidega ma veel silmitsi nüüd olen? Vastused oodatud ka e-mailile akore@hot.ee
meiko
külaline

nii tuleb teha

Lugemata postitus Postitas meiko »

kindlasti tuleb sul KOV-ist järgi küsida kas anntud tegevust st katusekorruse ehitamist tohib seal piirkonnas teha, tavaliselt on hoonete etteantud kõrgus juba detailis paikapandud. kui ned lubavad ,siis sei saa midagi veel ehitama hakata on vaja projekti koostamist ja samas vajalik ka geo alusplaani kuhu näidatakse ka uute korterite kaasnemisega optimaalne parkimine . ehitus projekti võid tellida mul ühe hea tuttava käest tal arhitektuuribüroo. hinnad ei ole nüüd ka midagi nii hirmsad, ise lasin 1,5 kordse maja projekti teha 200 m2 sain 24 000 eest nii et ei kurda. võta minuga ühendust võin sulle firma e-maili ja tel. anda.
ehituse@gmail.com
2korda2
-
Postitusi: 1371
Liitunud: 03 Apr 2006, 13:36
Asukoht: Tartumaa
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Ma pole üldse kindel, et Marii kavatseb korterelamut ehitada. Lisaks, kui ehitatakse katusealust välja, siis ei tohiks ju maja kõrgus muutuda?
insener22
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Postitusi: 214
Liitunud: 11 Mär 2005, 15:11
Asukoht: Tallinn
On tänatud: 5 korda

projekt

Lugemata postitus Postitas insener22 »

Projektiga on nii, et kui see on saku vald, siis tuleb kindlalt teha, kuna maja välimus muutub, mõnes teises vallas, ei pruugi seda teha. Kõige targem on küsida järgi kohalikust omavalitsusest. Kui nõutakse projekti, siis selles osas võin sind aidata. visahing@hotmail.com või 52 56 994 ja kindlasti see asi ei lähe nii kalliks, ku´i keegi siin ülevalpool hinnaks ütles.
Marii
külaline

Lugemata postitus Postitas Marii »

Ei taha jah kortermajale uut korrust, vaid majal on peal suur viilkatus, sinna katusesse paar akent juurde ja katusealune tubadeks teha, nii palju kui annab. Väljast vaade ei muutu (vaid katuseakende võrra) kui üldse on lubatud see, et ühel pool (paarismajal) on katuseaknad, teisel pool mitte. Ja tegu on Rae vallas oleva paarismaja boksiga. Aga saan aru, et pean alustama sellest, et tuleb kohalikku OV minna ja sealt siis õeldakse, kas tuleb projekti hakata tellima või saab ilma läbi.
Vasta