Tere, kaks küsimust
1. tahan ühendada pesumasina boileri alla sinna kust boiler vee sisse võtab, kohe peale filtrit. seal boileri all on väljavõtu kraan kenasti olemas, kuid laseb vett läbi. pole aastaid seda keeranud ja tundub et oma ea ära elanud ja peaks välja vahetama. vett ei tule mitte ühenduskohast vaid sealt kus see keeramisnupp on. kui ma selle kraani nüüd ära keeran sealt, kas võib boilerist vett "tagasi hakata kukkuma" või on boileris reeglina klapp ees? kraan on vahetult boileri all. kas tilgub natuke või voolab boiler tühjaks? või ei tasu ise mässata? nii pisike töö et naljakas ka spetsialist kutsuda.
2. kui ma nüüd uue kraani sinna panen, kas vajalik mingi tihendus? hetkel seal selline valge teipi meenutav asi keerme vahel. mis selle nimetus on kui poest küsida?
Tänud ette
boiler, kraani vahetus, pesumasin
saunad, santehnika, boilerid jne
-
- külaline
Re: boiler, kraani vahetus, pesumasin
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Kindlalt ei tea, aga kirjelduse järgi peaks see olema boileri tühjendamiskraan. Mille kaudu boiler tühjaks lastakse hoolduse jaoks. Sinna pesumasina ühendamine nüüd küll eriti mõeldav pole. Aga kui see kraan lekib, siis vahetamist tahaks ta küll.kiigumees kirjutas:Tere, kaks küsimust
1. tahan ühendada pesumasina boileri alla sinna kust boiler vee sisse võtab, kohe peale filtrit. seal boileri all on väljavõtu kraan kenasti olemas, kuid laseb vett läbi. pole aastaid seda keeranud ja tundub et oma ea ära elanud ja peaks välja vahetama. vett ei tule mitte ühenduskohast vaid sealt kus see keeramisnupp on. kui ma selle kraani nüüd ära keeran sealt, kas võib boilerist vett "tagasi hakata kukkuma" või on boileris reeglina klapp ees? kraan on vahetult boileri all. kas tilgub natuke või voolab boiler tühjaks?
Ilmselt keermeteip. On ka teise variante (keermenöör, takk), aga neid kõiki kasutatakse keeratava liitmiku tihendamiseks, et see vett pidama jääks.kiigumees kirjutas: 2. kui ma nüüd uue kraani sinna panen, kas vajalik mingi tihendus? hetkel seal selline valge teipi meenutav asi keerme vahel. mis selle nimetus on kui poest küsida?
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit