Üldehitajaid

Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
Alumnus
külaline

Üldehitajaid

Lugemata postitus Postitas Alumnus »

Pakkuda tööd üldehitajatele Soomes. Vajalik soome keele oskus, töökogemust vähemalt 5.a. ja tööturvakaarti olemasolu. CV palun saata mailile rene@alumnus.ee
ofer ehitaja
külaline

Re: Üldehitajaid

Lugemata postitus Postitas ofer ehitaja »

ärge tehke selle inimesega tegemist ta on kelm pettur!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 51 korda
On tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas vaaderman »

ofer ehitaja kirjutas:ärge tehke selle inimesega tegemist ta on kelm pettur!!!!!!!!!!!!!!!!!
tere
järsku pajatad õpetliku loo, sellel teemal :hello:
igiliikur
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas igiliikur »

vaaderman kirjutas:
ofer ehitaja kirjutas:ärge tehke selle inimesega tegemist ta on kelm pettur!!!!!!!!!!!!!!!!!
tere
järsku pajatad õpetliku loo, sellel teemal :hello:
Sama küsimus, kui sellist juttu lahmid, siis paluks ikka põhjendusega :confused:
siia
külaline

Lugemata postitus Postitas siia »

Pole mõtet õpetlikke lugusid petturitest pajatada.Olen siia ise petturi üles pannud ja kustutati muideks ära,asi oli igati tõestatud minu poolt.Nii,et järeldused tehku igaüks ise.. :amen:
kassatka
külaline

Lugemata postitus Postitas kassatka »

Petturite kohta nägin siin foorumis eraldi teemat,ja lisada tahan administraatorile,et ei tohiks näha ilmavalgust anonüümsed süüdistused.Nende taga võib olla isiklik vaen,armusuhted ja ükstaskõik mis veel.Aga süüdistatavale jääb märk külge.Kui ta hakkab ennast õigustama,määrib veel rohkem ennast saastaga kokku.Ei hakka õigustama,tähendab ongi paljude silmis süüdi.
Anonüümsete süüdistuste esitamine on tegelikult väga räpane tegu.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

kassatka kirjutas:Petturite kohta nägin siin foorumis eraldi teemat,ja lisada tahan administraatorile,et ei tohiks näha ilmavalgust anonüümsed süüdistused.Nende taga võib olla isiklik vaen,armusuhted ja ükstaskõik mis veel.Aga süüdistatavale jääb märk külge.Kui ta hakkab ennast õigustama,määrib veel rohkem ennast saastaga kokku.Ei hakka õigustama,tähendab ongi paljude silmis süüdi.
Anonüümsete süüdistuste esitamine on tegelikult väga räpane tegu.

voh, äge värk
armusuhted oleks uus ja huvitav teema ehitusfoorumis
seks ja ehitajad
tellijad ja ehitajad armusuhtes
kassatka
külaline

Lugemata postitus Postitas kassatka »

Äge värk jah ja ega selleks,et inimest täis pasandada ei pea ilmtingimata tellija olema.Ja kui jälgida meie Postimeest,siis on pederastia meil riigis ikka kõvasti levinud.Nii,et peaks need võimalikud suhted kah arvesse võtma.Aga tegelikult ma pidasin eelmises kirjutises ikka silmas normaalseid armusuhteid.Aastaid tegasi töötasin väikses firmas kus üks töömeestest sahmis bossi naisega,see oli ikka tõeline mehhiko seriaal ja lõppes firma põhjakäimisega kuna naine tõmbas lihtsalt rahad tasapisi minema.Aga muidugi jäi tookord palju meile teadmatuks.
järeldus
külaline

Lugemata postitus Postitas järeldus »

siia kirjutas:Pole mõtet õpetlikke lugusid petturitest pajatada.Olen siia ise petturi üles pannud ja kustutati muideks ära,asi oli igati tõestatud minu poolt.Nii,et järeldused tehku igaüks ise.. :amen:
Mind on üks kõva "tegija" ähvardanud, et tal on ehitusfoorumis tuttavad ja laseb teema ära kustutada, kui ma peensusteni mainin tema nii paberlikke kui ka praktilisi möödalaskmisi. Eks ma siis mainisin möödaminnes ja teema on siiani üleval, kuna faktidest sai teada vaid üks lugeja oma meili kaudu.
Kasutaja avatar
vaaderman
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

kassatka kirjutas:Äge värk jah ja ega selleks,et inimest täis pasandada ei pea ilmtingimata tellija olema.Ja kui jälgida meie Postimeest,siis on pederastia meil riigis ikka kõvasti levinud.Nii,et peaks need võimalikud suhted kah arvesse võtma.Aga tegelikult ma pidasin eelmises kirjutises ikka silmas normaalseid armusuhteid.Aastaid tegasi töötasin väikses firmas kus üks töömeestest sahmis bossi naisega,see oli ikka tõeline mehhiko seriaal ja lõppes firma põhjakäimisega kuna naine tõmbas lihtsalt rahad tasapisi minema.Aga muidugi jäi tookord palju meile teadmatuks.
olen selles tsirkuses juba 20 aastat ja kindlasti ei tasu seksi osa alahinnata
mõned tööd käivad läbi voodi, nuta või naera
Vasta