Planeedi Maa päästmine

Siin arutletakse naljakate juhtumite üle ehitusvaldkonnas
Vasta
rs7
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 9 korda

Re: Planeedi Maa päästmine

Postitus Postitas rs7 »

EH.INS. kirjutas: 10 Nov 2025, 21:13 kunn - ma olen korduvalt ja korduvalt maininud: kohe kui lapsed täisealised tõmban uttu...
Eesti ei puutu asjasse - küsimus on EL-i diktaadis
Naiivne oleks mõelda, et kusagil on valitsus, millega kodanikud lõpuni rahul on.
Kui kusagil mujal pole seda va EL-i hirmsat diktaati, siis on midagi muud. Raudpolt.
Võõramaalasena mujal elamine säästab sind sellest tüütust igapäevapoliitika kräunumisest, sest sa ei tea (veel) hästi kes on need kohalikud ratased, kallased, michalid, ossinovskid, helmed jne. Aga nad on seal ka olemas, sa lihtsalt ei pööra neile erilist tähelepanu.
Aastaid tagasi käisin hiinas, läbi peretuttava ööbisin ühe pere kodus. Kunstnike pere ja tuttavate ringkond, pigem vabameelsem seltskond. Mõned olid sealt euroopas õppimas-elamas käinud. Õhtul juttu ajades sai selgeks, et ega päris hästi ikka kõik pole. Aga seda juttu tehti väga poolsosinal ja kuidagi ääri-veeri, mitte niimoodi laialt lämisedes nagu nt siin foorumis kirutakse.
Plaanis oli pikemalt nende külalislahkust tarvitada, aga anti paari päeva jooksul märku, et ma ikka oma turistidele reserveeritud öömajja tõmbaksin. Ja parem oleks kui käbe teeksin.
See pole mingi imedemaa. Rohejuttu seal muidugi ei puhuta, aga see on köömes kõige muu kõrval.
Vasta