1. leht 1-st

ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 10:45
Postitas Slipseath
Tere!

Küsimus kuidas ühendada antud pistikule juhtmed?
Kas pildil olev versioon on õige?

https://i.imgur.com/W5F3xqQ.jpg

Lingile vajutades on näha ühendamist.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 11:34
Postitas ifffff
Värvide järgi on õige. Samas kui selline asi kui pistikupessa juhtmete ühendamine tekitab küsimusi, kas poleks targem elektrik kutsuda?

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 12:38
Postitas Slipseath
Tegelikult on nii, et erinevatel piltidel erimoodi samasugused pistikud ühendatud, et maandus näiteks faasi asemel, aga loogiliselt võttes peaks nii korrektne olema?

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 12:56
Postitas dumbuser
Tegelikult on nii, et selliste küsimuste puhul on loogiliselt võttes targem ise mitte teha.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 16:04
Postitas Küülaline
Slipseath kirjutas:
21 Mär 2020, 12:38
pistikud ühendatud
Kordame veel üle, see ei ole mitte pistik vaid pistikupesa. Pistik on seadme ühendusjuhtme otsas ja torgatakse pistikupessa.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 17:52
Postitas Slipseath
Asi, korras võib teema lukku panna, ühendatud.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 19:40
Postitas dumbuser
Midagi ei pane lukku. Saada pilt sellest mis tegid.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 19:47
Postitas Slipseath
Mida mul saata on, doos kipsplaadi külge, ja juhtmed pistikupesale külge ja asi kinni.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 19:54
Postitas dumbuser
Pilt oleks näidanud kui palju su loogika õige/vale oli.

Re: ABB 302E

Postitatud: 21 Mär 2020, 20:13
Postitas Küülaline
Slipseath kirjutas:
21 Mär 2020, 19:47
doos kipsplaadi külge
Vaata, et sa üledoosi ei saa.