1. leht 1-st

köögi põrand

Postitatud: 16 Nov 2005, 16:42
Postitas noraG
kas kellegi on köögi aktiivse tööosa (kraanikausi) juures põrandal parkett(või laminaat) või lakitud laudpõrand. nimetage plusse ja miinuseid.
minu tööstiil köögis on selline, et vett läheb ikka vahel maha, kuid kivipõrandat nagu eriti ei taha( vahel kukuvad nõud ka maha) :oops:
kumba peate veekindlamaks.
olen kuulnud, et on mingi spets laminaad ja selle praod täidetakse veel silikooniga...kas on kogemusi?

Postitatud: 16 Nov 2005, 17:34
Postitas Müürimees
plaadi kappide alt ja eest ära

Postitatud: 21 Nov 2005, 21:33
Postitas sundehitaja
Müürimehe nõu on hea.Ei tea täpselt ,mis põrand Sul seal on või mis Sa olemasolevaga teha kavatsed,kuid kivi on kindel värk,võid ka PVC kattele mõelda,ühes tükis ja veekindel.Laminaat on seestpoolt ikkagi mingi papp, mis on kaetud mitmete kihtidega ja keegi ei garanteeri tegelikult mingeid liitekohti,rääkigu mis tahavad.Ükskord see vesi sinna vahele ikkagi pääseb.Mina kasutaks küll midagi kindlamat :plaat,PVC,või midagi muud mille veekindluses pole tarvis kahelda.

Postitatud: 25 Nov 2005, 14:17
Postitas pörrand
Laminaat ei sobi hästi,olen juba küll ja küll saanud neid vahetada... PVC on hea kunix sinna allaei satu vett. Juhuslik vigastus või defekt või serva vahele sattuv vesi...ja allolevad puitosad hakkavad kiirkorras mädanema, sest vesi sealt alt ära ei aura nii kergesti. Proovi vast laudpõrandat,aga ilma lakita (see samuti takistab vee auramist samas aga võib vett sisse lasta).Saare- või tammelauad olex ideaalsed, aga ka korralik okaspuulaud läheb.Suuerm vesi muidugi tuleb alati ära koristada.