Ega suurt elutuba ainult teleka vaatamiseks pole vaja. Meil on suures toas peale suure teleka veel kaks suhteliselt suurt linnupuuri ja akvaarium(240l).ping kirjutas: ↑08 Veebr 2021, 02:28 Tänapäeval on telekad nii õhukesed ja odavad, et neid võib igas toas vaadata ja selleks pole eraldi suurt tuba (sakstekanbrit) vaja teha.
Mul näiteks polegi "suurt tuba", on "suur köök", kus on 4 erisuuruses telekat (väike uudiste kuulamiseks ja 120" kodukino muusika jaoks).
(Mul oli ühes majas diskosaal ca50m2, suurtuba 40m2 ja köök 36m2 ja iga üritus kogunes rahvas lõpuks kööki ning siis mõtlesin, et miks neid suuri "sakstekambreid" mulle tühjalt seisma on vaja, et mugavam on kohe "suur köök" teha ja ruumid sihtotstarbeliselt nimetada.)
Omaette saab telekat vaadata ka garaažis, sauna eesruumis või magamistoas 65" ekraanilt.
![]()
Kui uhkustamiseks läks, siis meil on 5 telekat, igas toas üks ja köögis ja enamuse aega veedan kolmes kohas- köögis, magamistoas ja keldris(suvel garaažis).

Köök koos suure söögilauaga võiks tõesti suur olla, nonii 30m2, sest seal toimubki kogu elukondlik tegevus.