ruberoid katus
-
- külaline
ruberoid katus
Lugemata postitus Postitas rubekas »
Plaan katus vahetada majal. Hetkel on peal eterniit, mis seal olnud juba 30a ja laseb läbi. Üks firma pakub meile ruberoidkatust aga ei oska sellest mitte midagi arvata. Ehk oskate öelda midagi selle kohta, head ja vead. Tean, et vanasti pandi ruberoid eterniidi alla aga kuidas sellega tänapäeval on? Majal on viilkatus.
-
- külaline
Re: ruberoid katus
Lugemata postitus Postitas SBS »
Mis eterniidi all on. Kui on täislaudis ja pole väga ära vajunud, siis saab ilusti teha. Kui on aga rov, siis peab sinna peale veel vineeri või OSB plaadi panema ja sellele siis SBS.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas SBS »
Ei pannud alguses tähele, et viilkatusega tegu. Viilule võiks panna ikka midagi muud kui sbs. Jääb ikka palju ilusam.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas T »
Ruberoidi panek katusele-see on siis kas kaasaegse rullmaterjali või siis bituumensindli panek - kallis värk,kuna alla läheb puitlaastplaat ja kindlasti siis uus roov,korralik tuulutus ja töö ka kallis. Olen saanud ka sellist pakkumist mis oli 2 korda kallim teistest.
Ideaalis-asenda vana eterniiti uue vastu-see on soodsaim ja kvaliteetsem variant. Oma katusele valisin kaasaaegse Leedu eterniidi ja sellega olen päris rahul-ilus,odav ja kindel... Katusepanijad olid väga head vene poisid Katexist. Materjalid ostsin ka sealt. 190m2 katus läks maksma 89400,kuid näiteks bituumensindliga katuse maksmus oli umbes 135000.

Ideaalis-asenda vana eterniiti uue vastu-see on soodsaim ja kvaliteetsem variant. Oma katusele valisin kaasaaegse Leedu eterniidi ja sellega olen päris rahul-ilus,odav ja kindel... Katusepanijad olid väga head vene poisid Katexist. Materjalid ostsin ka sealt. 190m2 katus läks maksma 89400,kuid näiteks bituumensindliga katuse maksmus oli umbes 135000.

Lugemata postitus Postitas wake »
Mul on katus (bituumensindel) 230 ruutu ja ei maksa nii palju kui sul eterniidiga . Loomulikult on mul ka käed õiges kohas ja paigaldan ise. Kui peaks kõik tööd tellima, siis peale katuse suurt midagi teha ei jõuagiT kirjutas:190m2 katus läks maksma 89400,kuid näiteks bituumensindliga katuse maksmus oli umbes 135000.

~300kg kuumi kive, kolm vihta ja paar õlut
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit