Seinakarkass- kes aitab ehitada?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
seina mure
külaline

Seinakarkass- kes aitab ehitada?

Lugemata postitus Postitas seina mure »

Tere

Mure siis järgmine, et otsiks kedagi, kes aitaks ehitada maja juurdeehitust. Objekt asuks Tallinna jähedal. Plaanis teha prussist 150*50 ja tuleb siis 2,60 kõrge. Et küsiks siinkohal, et mis selline asi mul maksma läheb? Et materjal on olemas, aga oleks vaja kes aitaks selle mul ära ehitada!? Mis oleks teie hind sellisele tööle, no ja siis kui saaks kokkuleppele, et võiks tegelt juba sarika paigaldamise ka kirjutada mulle. minu e mail on vallatukene@hotmail.com
Lugupidamisega
Toomas
Habe
külaline

Re: Seinakarkass- kes aitab ehitada?

Lugemata postitus Postitas Habe »

Tere
Oleks nõus 185kr karkassi m2. Oleme kahekesi ja kui huvi siis mobla 56796176 :hello:
framest
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas framest »

Kui suur se juurdeehitus ka on? Kas vundament on valmis?
Mis porand sul on kas valatud voi tahad seda ka put karkassi peale ?
Katus on mis kalde all (kas lame ,viil kas on vintskappe jne.)ja millega parast katad?
See seinte pystipanemine on paari paeva too muud asjad on maaravamad.
Ma olen usas karkasse teind 8a. Kui see tallinnast vaga kaugel pole tuleks vaataks ja
annaks sulle hinna kui ise abiks oled tuleb sulle odavam 53005855
:good:
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Paar päeva :good: , tee mulle ka paari päevaga maja :lol:
Ise ei tea seinte pikkustki st. töö kogust, aga ehitab paari päevaga või 8 aastaga???
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

8-9 aastat tagasi sa Vasalemmas 4 mehega 9 päevaga puitkarkass maja püsti, katus roovi ja kile alla ja seina diognaallaudis. Kui väiksem juurdeehitus siis ei tohiks küll kauem kui paar päeva minna.
Offtopicut niipalju, et viimasel ajal on tellijate laiskus silma paistma hakanud. Stiilis a la mul siin miski asi ehitada, palju raha tahate, täpselt ei tea kui suur ja millest teha aga öelge ikka hind. Siin pole võimalik ju pakkumist teha. Arvutage ise kolmnurga pindala kui teil on olemas ühe külje pikkus.
salam
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas salam »

Selles osas oli framest-il õigus,et paari päevaga lööb seinad püsti ja teised asjad võtavad veidi kauem aega. Me lükkasime neljakesi eelmise aasta lõpu poole norras kahel 110m2-l puitkarkassmajal kahe päevaga välisseinad püsti püsti ja viie nädalaga oli majal vooder peal ja katus kivi all. Seinad püsti lükata ei võta iseenesest palju aega,aga ülejäänud asjad hakkavad aega võtma.
Vasta