hinnapakkumine

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
svenson100
Uus kasutaja
Uus kasutaja

hinnapakkumine

Lugemata postitus Postitas svenson100 »

tere.kas keegi on viimasel ajal penofassaadile hinnapakkumist teinud kus on kõik materjalid ja tööde raha välja toodud.äkki olex keegi nii hea ja saadax mulle tühja ankeedi.ei jaga ise neid tabelite tegemist arvutis eriti.pole vastavaid programme ka .ette tänades

svenson1001@hot.ee
Isetean
külaline

Re: hinnapakkumine

Lugemata postitus Postitas Isetean »

Imelihtsalt püüad hakkama saada.Näe ikke vaeva kah ! :beee:
meha
külaline

Lugemata postitus Postitas meha »

Tere
Sobib ma saadan oma firma logoga .Tere tulemast kapitalistlikku keskkonda.Eks meil kõigil ole raskusi olnud ,aga -õppimine tarkuse ema.Muid dokumente ka ju teha vaja .kes lepingu teeb ,aktid jne.Ex sa pead ikka ise kuidagi ponnistama
svenson100
Uus kasutaja
Uus kasutaja

näen ju vaeva......kui arvutiga ei oska..teen käsitsi valgele paberile.........joonistan tabelid ja muud asjad.......... :D
ok ärge aidake muidugi....muidu sebin mõned objektid ka äkki eest ära.......pole ju nii raske teisi aidata....aga sellised me juba oleme
meha
külaline

Lugemata postitus Postitas meha »

Õhtust
Kõikidel ju õigus oma tööd pakkuda .Keegi peab ikka sind aitama ,kes arvutit tunneb
Kes on tööde teostaja (andmed )Kui teed hinnapakkumise m2 kohta siis (millised tööd üldse teha on vaja ).Ja kuidas peaks me teadma ,mis hinnaga sa üldse teed
svenson100
Uus kasutaja
Uus kasutaja

mul on vaja lihtsalt hinnapakkumise üldvormi....kus on koostatud tabel.....ülejäänud tööd ja hinnad saan ise sinna märkida...........lihtsalt pole arvutil sellist programmi millega saax tabeleid koostada.........:(
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

svenson100 kirjutas:mul on vaja lihtsalt hinnapakkumise üldvormi....kus on koostatud tabel.....ülejäänud tööd ja hinnad saan ise sinna märkida...........lihtsalt pole arvutil sellist programmi millega saax tabeleid koostada.........:(
Ole lahke: http://et.openoffice.org/. Vabavara ja maakeelne pealekauba. Ehk saad edaspidi ise tabelitega hakkama?
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Kui sul arvutis programmi pole, siis pole sellest tabelist ka kasu. Minu arust on nii, aga oleneb mis programm on. Aga Exeli ikka saad kuskilt. Seal nikerdad tabeli valmis ja kui ei oska valemeid sisestada, saad ju ise arvutada ühikuhinnad x kogustega jne. Ainult igaksjuhuks pead pärast üle kontrollima, et mingit näpukat ei tulnud.
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

Külaline kirjutas:Aga Exeli ikka saad kuskilt.
1. Excel maksab palju pappi, niisama kuskilt seda ei saa. Lepime kokku, et piraatlust ei propageeri, eksole!
2. Just eelmises postis tõin ära lingi tasuta alternatiivile, mis päris kindlasti katab "on-vaja-üks-tabel-teha" vajadused.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Mida sa, tõmbled, keegi pole piraatlusest rääkinud. Tavaline kodukasutaja Excel küll nii meeletult ei maksa, et seda osta ei jõuaks.
svenson100
Uus kasutaja
Uus kasutaja

saatke mulle siis se tühi ankeet ära....pole ju raske........olge mehex.
svenson1001@hot.ee
mihalenko1
külaline

Lugemata postitus Postitas mihalenko1 »

See svenson1001 alles pakkus siin fassaadi soojustada tahtis hinnapakkumist.
Kle mees selleks,et saada hinnapakkumise näidis ei pea sa mingid hanget kuulutama vaid küsi ilusti ex keegi ikka annab.
Muidu teed tünga.või sa ei teadnud materjalide hindasi.
Rainer 294
külaline

Lugemata postitus Postitas Rainer 294 »

Leidsin ühe hea koha, kust saab häid hinnapakkumisi. Ise sain väga head pakkumised ehitusmaterjalidele.

http://ee.mercell.com/Hanked/Hinnaparing.aspx
Voldemar1
külaline

Lugemata postitus Postitas Voldemar1 »

Kas kellelgi on kogemusi seoses ülaloleva kohaga?
Toomas 15
külaline

Lugemata postitus Postitas Toomas 15 »

Mul on hea kogemus Mercelliga. Suvel oli vaja projekteerida juurdeehitus majale ning samuti selle ehitus.
Alguses nagu ei tulnud üldse pakkumisi, aga lõpuks hakkas tulema. Kokkuvõttes sain 7 pakkumist kvaliteetsetelt firmadelt ja olin väga rahul. Samas oleks hea kui oleks eeltöö tehtud. Mul oli teada mahud ja mida täpselt soovin.
Samuti oli Mercellis väga professionaale inimene, kes mind aitas.
Tarkpea 44
külaline

Lugemata postitus Postitas Tarkpea 44 »

Ükskõik kuskohast ei saa võtta ilma projektideta või eeltööta võrdlevaid hinnapakkumisi. Mehed nii ei saa võrrelda ju.
Olen enda nahal kogenud, et kui annad et tehke mulle maja projekt , siis
tuleb Sulle ainult tüüppakkumisi, mis on kordades kallimad kui need pakkumised, kus arvestatakse iseärasustega.
Edu
Vasta