kes ehitab tunnihinnaga?

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
kretu
külaline

kes ehitab tunnihinnaga?

Lugemata postitus Postitas kretu »

Kui mul on vaja ära teha kindlad tööd - ehitada kaks vaheseina, paigaldada kaks ust, seinad pahteldada ja värvida - kas siis on normaalne, et kui ma küsin töömeestelt hinnapakkumist, hakkavad nad ta rääkima, et nii ei saa seda öelda ja kõik sõltub ja nende taks on a 220 kr tund. Nad on kolmekesi. 660 kr tund? 5280 kr päev?!? Päevaga nad kõike seda ikka ju ära ei tee.Ja siis materjal veel juurde?
Kas vilunud ehitusmees ei peaks siiski suutma töö maksumust hinnata? Ja mis seal töö käigus erilist selguda saab, mis hinda mõjutaks, kui tühjale kohale on vaja ehitada kaks sirget seina, a 5x2,5 m, ja panna paika kaks ust?
Kasutaja avatar
Tom
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 4 korda
On tänatud: 1 korda

Re: kes ehitab tunnihinnaga?

Lugemata postitus Postitas Tom »

Siin on tegemist pigem kliendi proovilepanekuga. Järelikult need mehed ei ole tööst väga huvitatud, või sondeerivad pinda. Sellise töö puhul peaks m2 hind olema igati loogiline ja uksel tk hind.
Mehedehitavad
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Mehedehitavad »

Tere

Mina teeks need tööd ära 11500eek eest.

Võta ühendust
Taavi, 51 27 793
kipsimees11
külaline

Lugemata postitus Postitas kipsimees11 »

Tere

Selline tunnihind on küll utoopia
KUi tegemist on kipsist vaheseinaga siis mina teeks kaks 5x2,5 sirget vaheseina koos 2 ukse paigaldusega(ilma maalritöödeta) 3500.- (+/- 500.-) kusjuures teeks selle töö ära max 2 päevaga
Huvi korral võta ühendust
56263881
tonis@otskanti.ee
olemas pildid tehtud töödest
koppees
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas koppees »

See 220 kr tund on "firma hind" telijale töömehe töötunni eest, mis suhteliselt madal. Mul on infi, et teatud tööde puhul on normaalne näiteks 330kr.
Et sellist pisiobjekti üritatakse teha kolme mehega, siis mulle kõneleb see madalast tööviljakusest, või et meestele pole tööd anda. Võib olla erandeid aga suht võimatu on sellisel pisiobjektil kolme mehe tööd nii korraldada, et tööviljakus oleks kõrge.
Kui objektil mehi liiga palju, siis ei tarvitse töö kiiremini minnagi, töötatakse kordamööda, pigem segatakse üksteist, ainult mÖla ülearu palju. Sellist olukorda on objektidel tihti näha.
Ülalmainitud hinnast madalam hind on aga kas "musta turu" hind või mingil põhjusel allahinnatud teenuse hind.
Siia juurde veel niipalju, et madalakvaliteedilist tööd on ikka väga palju näha. Eile käisin vaatamas kahte objekti, kus pilt eriti masendav. Kui räägitakse, et sossepad peavad konkurentsis tänases turusituatsioonis alla vanduma, siis mulle näib pigem vastupidi. Tellija teeb valiku peamiselt madala hinna järgi. Ja kui mingi sopp kokku keeratud, siis otsitakse, kes poolelioleva tööjärje pealt edasi teeks.
kipsimees11
külaline

Lugemata postitus Postitas kipsimees11 »

....
lisan veel et minu pakkumisele lisanduvad ka maksud. Firma hind siis 6000.-(+/- 900kr)
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

koppees´´sul on ikka jube hea enesemüügi jutt,ainult hinda pole kirjas. :scratch:
Ahjud,pliidid,kaminad
www.hot.ee/kaminad
õldehitusmees
külaline

Lugemata postitus Postitas õldehitusmees »

mina teeks selle töörahaga 16000 ja paneks ka liistud. materjal ei ole hinnas. rovideena@hotmail.com
tiit001
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tiit001 »

kuna teema juba raisus, siis seoses liistudega meenus ütlus kah ehitajalt, et niikaua kui põrandaliistud ei ole paigas võib nurka kusta..

ps! se tekst ei ole mõeldud kellegi siinse solvamiseks, vaid on võetud elust enesest..
Erimööbel koos projekteerimise ja paigaldusega 5149336 tiit.sassi@gmail.com
harry20
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas harry20 »

kus kandis asute,loodame,et saame kokkuleppele hinna suhtes.Ukse panek 400.- tükk.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

300kr uks + 25kr/km kohalesõit (asun Värskas) :mrgreen:
harry20
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas harry20 »

Ole hea ja võta ühendust,kui soovi 55554381
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Ei ole normaalne. Teeks siis oma pakkumise kah juba 25000 või midagi ja meenutaks lugu kolmest ehitajast messil.
garmont
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas garmont »

Kipsimees11, 3500.- 2 päeva eest teebki täpselt Sinu poolt utoopiliseks nimetatud tunnihinna 220 kr.
Vasta