Tere,
kas keegi oskab nõu anda põranda õlitamise kohta.Mitu korda peaks õlitama ,kui pikalt kuivada laskma.Kas osadel õlidel on vaha juba lisatud?Mis masinaga oleks kõige parem poleerida?Kõige parem oleks lugeda teiste kogemusi.
Ette tänades.
põranda õlitamine
põrandad, põrandatööd
-
- külaline
Re: põranda õlitamine
Lugemata postitus Postitas trumm »
kui tahad teiste kogemusi lugeda, loe vanemaid teemasid ja kasuta otsingut - seda teemat on siin päris palju lahatud. lisaks vaata ka ehitusabi vastavat teemat.
Lugemata postitus Postitas KopKop »
Soovitavalt kaks korda. Mina soovitaksin kasutamiseks Osmo õlisid. Kui kasutad toon-õli lase seda teha kellelgi teadjamal, et pärast vältida ebaühtlast põrandat. Poleerimisesk rendis saadaval masin nimega Viking + valge "karukeel-vilt". Lisaks kiht vaha ei tee ka paha
Marko

Marko
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas pro »
Kõik sõltub õlist, mida kasutad. Oluline on mitte jätta liigset õlikihti maha. Täiendavalt küsi Põrandameistritelt: http://303599.edicypages.com/porandate-olitaminekülamees kirjutas:Tere,
kas keegi oskab nõu anda põranda õlitamise kohta.Mitu korda peaks õlitama ,kui pikalt kuivada laskma.Kas osadel õlidel on vaha juba lisatud?Mis masinaga oleks kõige parem poleerida?Kõige parem oleks lugeda teiste kogemusi.
Ette tänades.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas snoop »
Mul juhtus nii, et liigset õli ei tõmmanud ära ja nüüd ei teagi kuidas seda ära saada? Äkki keegi oskaks nõu anda või on põrand peetis ja peab otsast alustama?
Lugemata postitus Postitas t11t »
Liigne õli tuleks kätte saada. Variante palju, kahjuks kõik suht kulukad ja töömahukad. Suur ketaslihvija + punane vilt, ilmselt mitu. Hullemal juhul juba võrgud. Lihvida tuleks seni, kuni enam ei "kleebi". Kui tegemist toonitud õliga, siis tuleb ilmselt pind uuesti õlivabaks lihvida, enne kui uue õli uuesti peale saab. Tüütu lugu ühesõnaga. Tunnen kaasa.snoop kirjutas:Mul juhtus nii, et liigset õli ei tõmmanud ära ja nüüd ei teagi kuidas seda ära saada? Äkki keegi oskaks nõu anda või on põrand peetis ja peab otsast alustama?
http://303599.edicypages.com/hea-poranda-nouanne
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Aht »
To snoop.
Tervist. Mul oli täpselt sama mure paar kuud tagasi, kuid selline mees nagu Raul tel 566 899 00 tuli ja tegi korda põranda. Jäin tööga väga rahule.
Tervist. Mul oli täpselt sama mure paar kuud tagasi, kuid selline mees nagu Raul tel 566 899 00 tuli ja tegi korda põranda. Jäin tööga väga rahule.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu