Kas keegi on müügis näinud tavalisi külma auruga õhuniisutajaid (mitte ultraheli omasid). Midagi sellist: http://www.hobbyhall.ee/product_view.as ... &orderst=&
Olukord on täiesti kontrolli alt väljas, tossutan küll iga päev 3L vett kuuma auru niisutajaga õhku, märg kalts radikal ja ka riided on meelega toas resti peale kuivama pandud, aga õhuniiskus läheb vaid harvadel õnnelikel hetkedel üle 25% (mõistlik oleks vist 40% ringis?).
Kuidas mõjutab õhuniiskust toa tuulutamine? Kui hügromeetrit vaadata, siis paari minutiga peale akna avamist kukub õhuniiskus mitu protsenti.
Kust leida õhuniisutajat?
siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
-
- külaline
Re: Kust leida õhuniisutajat?
Lugemata postitus Postitas garmont »
Viimastel nädalatel kipub 23-25 kandis olema. Siit ka põhjus, miks pean akent nii tihti pool-lahti hoidma. Mis teha, kortermaja rõõmud, häda siis kui ei köeta, veel suurem häda siis, kui köetakse.
Lugemata postitus Postitas Pedaal »
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
Veidi veel, ja saangi oma kodu Ainult kolmkümmend aastat veel Veidi veel ja ongi minu kodu Kui ma elus olen veel .....
Lugemata postitus Postitas Pedaal »
ah jaa
akna avamine teeb asja hullemaks - õuest uleb sisse kuiva õhku ja see niiskus mis oli toas läheb välja
aitab vaid radikate sulgemine või katmine.
akna avamine teeb asja hullemaks - õuest uleb sisse kuiva õhku ja see niiskus mis oli toas läheb välja
aitab vaid radikate sulgemine või katmine.
Nõnda hea on olla uues majas Läbi ukse puhub tuul Nii hea on olla uues majas Läbi seina kumab kuu
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
no õhutama peab ikka ju 
meil on töö juurde ostetud miskid bonaco omad, juba mitmendat aastat peavad kenasti vastu. päevas läheb ikka mitu paagitäit ühe niisutaja kohta, aga oma tööd teeb hästi. kui on huvi, küsin sekretäridelt, kust ostetud.

meil on töö juurde ostetud miskid bonaco omad, juba mitmendat aastat peavad kenasti vastu. päevas läheb ikka mitu paagitäit ühe niisutaja kohta, aga oma tööd teeb hästi. kui on huvi, küsin sekretäridelt, kust ostetud.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu