Vannituba

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
mliis
külaline

Vannituba

Lugemata postitus Postitas mliis »

Lammutamine, plaatimine, torutööd jne, ühesõnaga kogu kupatus. Vannitoas pinda umbes 20 m2 + lagi, kunagi on olnud WC ja vannituba eraldi, nüüd sein vahelt ära võetud. Tahaks teada kogu töö raha, plaadid ja muu stuff läheb juurde niikuinii.
vannituba
külaline

Re: Vannituba

Lugemata postitus Postitas vannituba »

tere minnu pakkumine oleks 35000- see alg hind see lihtsald tööraha
Taavi
külaline

Lugemata postitus Postitas Taavi »

Tere

Palun võta minuga ühendust, tulen vaatan vannitoa üle ning siis ütlen hinna. Tel 51 27 793

Taavi
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

Tere

Et ennekõike küsiks, et kus kandis see vannituba siin eestis siis ka asub?`
Kuid üks on kindel, et alla 35 000,-(tööraha) saaks küll sellise asja tehtud. Kui huvi siis võtke ühendust, olemas pildid tehtud töödest ning võimalus ka käia vaatamas valminud objekte! remondi.poiss@hot.ee või 555 44 094
Andres
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Plaatija1
külaline

Lugemata postitus Postitas Plaatija1 »

Tere!
Võtke ühendust ja teeme teile parima pakkumise!
53738556
Genkamm@hot.ee
mliis
külaline

Lugemata postitus Postitas mliis »

mliis kirjutas:Lammutamine, plaatimine, torutööd jne, ühesõnaga kogu kupatus. Vannitoas pinda umbes 20 m2 + lagi, kunagi on olnud WC ja vannituba eraldi, nüüd sein vahelt ära võetud. Tahaks teada kogu töö raha, plaadid ja muu stuff läheb juurde niikuinii.
Mustamäe pisike vannituba, pinda põrand+seinad kokku umbes siis 20 m2, kas tõesti 35 000.-???????? Ei tahakas nagu uskuda!!!
vannituba
külaline

kulle mees kui sina ütled et umbes 20 m2 aga arvesta sellega ka et on vaja juu seinad sirgeks teha ja ja siis seal vakja ka muid asju teha nagu korrd ja kohus kes siin pakkuvad alla selle hinna siis nad ei tee seda mida vaja lihtsald lappavad kokku ja ongi korras olen ennegi näinud seliseid töid anna kannatata ise tead millega riskid
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

sügisel sai täpsel eespool loetletud etappidega töö tehtud, lammutamisest kuni valmimiseni (lammutamine, seinad kipsiga sirgeks liimitud, põrand üles ja uus valu, hüdrodvärgid-plaaditud, elekter, uus uks, ripplagi, torustikuga igavene k.pp Rämsu likvideeris tellija ise. Torutööd 5000, kõik muu 18000, nii et kokku 23 ja ei leia ka "vannimees" seal kuskilt külge hakata :hello:
Külaline
külaline

vannituba kirjutas:kulle mees kui sina ütled et umbes 20 m2 aga arvesta sellega ka et on vaja juu seinad sirgeks teha ja ja siis seal vakja ka muid asju teha nagu korrd ja kohus kes siin pakkuvad alla selle hinna siis nad ei tee seda mida vaja lihtsald lappavad kokku ja ongi korras olen ennegi näinud seliseid töid anna kannatata ise tead millega riskid
Sa kas jobu või purjus :lol:
vannituba
külaline

no jah kui siin targemaid juba panevad kipsi ka vanni tubadese see küll jama is teade mis teede ja külaline kui sa arvad et ma jobu või juu atäis siis küll oled vales arvamuses nii targa põrsast kui sina ei ole küll ma kuskil näinud et kips seina ja vanni tuba anan kannatada
Külaline
külaline

kuule "veenitupe" kui tavaliselegi kipsile korralik hüdro teha pole tulevikus miskit probleemi aga on ju ka niiskuskindel (roheline) ja nüüd ka veel spets vannitoakips(sinine) ! Ei maksa mingit ajaleheartikli jura kipsi hallitamisest nii tõsiselt võtta. Asi pole kipsis vaid selle vales kasutuses-paigalduses.
Külaline
külaline

vannituba kirjutas:no jah kui siin targemaid juba panevad kipsi ka vanni tubadese see küll jama is teade mis teede ja külaline kui sa arvad et ma jobu või juu atäis siis küll oled vales arvamuses nii targa põrsast kui sina ei ole küll ma kuskil näinud et kips seina ja vanni tuba anan kannatada
Kust pärit oled :rules: . Marsilt? Ikka vaata mida kirjutad
erikvukk
külaline

Lugemata postitus Postitas erikvukk »

Standartse Mustamäe vannitoa tegemise tööhind on 19000.-eek,tööaega kuskil 3 nädalat.
Võimalus abistada materjalide suhtes.Kontakt 53606481
Vasta