pahtlid kipsi vuukidesse

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
erki87
Uus kasutaja
Uus kasutaja

pahtlid kipsi vuukidesse

Lugemata postitus Postitas erki87 »

millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
Külaline
külaline

Re: pahtlid kipsi vuukidesse

Lugemata postitus Postitas Külaline »

teip vuuki Vetonit Siloitega, see sisaldab kõvasti liimainet, kahaneb ja on väga kõva lihvida, selle peale lõplikuks tasanduseks Vetonit LR+, sellega laialt vuugikoht siledaks ja kergelt lihvida, siis krunt, parandused ja jälle krunt paranduskohtadele.
Rommel
külaline

Lugemata postitus Postitas Rommel »

erki87 kirjutas:millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
Minu maalrid kasutavad Vivacolor-J vuukidesse ja hiljem Sheetrock ( sinise kaanega ).See pidavat vähem kahanema kui rohelise kaanega.
Ilusaid jõule
ifffff
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 17 korda
On tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas ifffff »

Rommel kirjutas:
erki87 kirjutas:millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
Minu maalrid kasutavad Vivacolor-J vuukidesse ja hiljem Sheetrock ( sinise kaanega ).See pidavat vähem kahanema kui rohelise kaanega.
Ilusaid jõule

soovitan sama kombinatsiooni

jõule minugi poolt
trumm
külaline

Lugemata postitus Postitas trumm »

knaufi uniflott vuukidesse ja sinine sheetrock hilisemaks (teiseks korraks vuugi peale + lauspahtliks)
Vasta