pahtlid kipsi vuukidesse
siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
pahtlid kipsi vuukidesse
Lugemata postitus Postitas erki87 »
millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
-
- külaline
Re: pahtlid kipsi vuukidesse
Lugemata postitus Postitas Külaline »
teip vuuki Vetonit Siloitega, see sisaldab kõvasti liimainet, kahaneb ja on väga kõva lihvida, selle peale lõplikuks tasanduseks Vetonit LR+, sellega laialt vuugikoht siledaks ja kergelt lihvida, siis krunt, parandused ja jälle krunt paranduskohtadele.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Rommel »
Minu maalrid kasutavad Vivacolor-J vuukidesse ja hiljem Sheetrock ( sinise kaanega ).See pidavat vähem kahanema kui rohelise kaanega.erki87 kirjutas:millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
Ilusaid jõule
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 17 korda
- On tänatud: 62 korda
Lugemata postitus Postitas ifffff »
Rommel kirjutas:Minu maalrid kasutavad Vivacolor-J vuukidesse ja hiljem Sheetrock ( sinise kaanega ).See pidavat vähem kahanema kui rohelise kaanega.erki87 kirjutas:millist pahtlit soovitate panna kipsi vuuki, et kuivaks võimalikult vähe sisse. eesmärk siis võimalikult vähe kordi pahteldada üle. siiamaani olen kasutanud sheetrocki(rohelist). sellega tuleb panna 2-3 korda. Tahaks midagi sellist, millega täidad ühe korra ja teise korra tõmbad peenpahtliga lihsalt üle.
Ilusaid jõule
soovitan sama kombinatsiooni
jõule minugi poolt
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas trumm »
knaufi uniflott vuukidesse ja sinine sheetrock hilisemaks (teiseks korraks vuugi peale + lauspahtliks)
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit