Kas kellegil on kogemusi sellise sauna kerisega?
http://www.ikikiuas.com/est/semi_iki.htm

Lugemata postitus Postitas kilok »
Lugemata postitus Postitas High-Q »
Lugemata postitus Postitas trumm »
Lugemata postitus Postitas rally »
Lugemata postitus Postitas eml »
Mul juba ahi varsti olemas aga eks siis annan oma kogemused teada. Mul saun 9 m3, ahi mõeldud kuni 20. Peaks reservi olema.Hiid kirjutas:ei soovitaks ka vaenlasele seda tüüpi kerist.
teema on siin kusagil olemas Stovemani nime all.
Lugemata postitus Postitas welz »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
ma saan kolme tunniga 85.C sisse.welz kirjutas:Mul ka see Stovemani ahi kasutuses olnud pea pool aastat. Saun läheb 80-90 kraadi soojaks umbes tunniga, siis ka paras alustada saunatamisega. Enamus, kes saunas on käinud ainult kiidavad. Puid kulub vähe, kuid ainuke probleem on ahju punaseks kütmine. Kui pisutki rohkem tuhaluuki avada, kisub ahi punaseks, mis teadupärast just hea ei ole. Üleskütmisel seega tuleb ettevaatlik olla ja saunatamise käigus viskan ka pea kustunud tulele-sütele klotsi-kaks ehitusjääke ja sellest küll, muidu kipub kibedasti 110-120 peale temperatuur tõusma.
Lugemata postitus Postitas kilok »
Lugemata postitus Postitas Hiid »
siis vaatasin, kui koju tõin ja imestasin, miks saun kuumaks ei lähe.kilok kirjutas:kas te olete seda stovemani ahju ka vaadanud - seal ju küttes läheb suuremosa soojast korstnast välja(suitsukäike pole) - ühesõnaga kütad suitsutoru ja õhku... miks ei saa aru.
...
Lugemata postitus Postitas marguss »
Lugemata postitus Postitas eml »
Mine “Saunad, dussiruumid, vannitoad, sanitaartehnika”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025