Oma vigadest õpitakse

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
raiguuu
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Oma vigadest õpitakse

Lugemata postitus Postitas raiguuu »

ma vaatan et teisi on siin kõik hakkajad kritiseerima aga kas oleks kellegil näiteks julgust rääkida oma vigadest...Teeks alguse sisse siis sellega et ise olen jätnud pahteldamisel kasutamata teibi...Mõtlesin et mis ikka juhtub..Nüüd tean et ei tee seda enam iial,sest vuukide tühjaks kraapimine pole just kõige meeldivam töö :D :D
Kasutaja avatar
Jaan
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Jaan »

Olen lakkinud sisevoodrilauda peale paigaldust.Lakk kleepis punnid omavahel nii kõvasti kokku et kui hiljem lauad kuivasid, tõmbas laua punni kohal lõhki. Sellest moraal, laki laud alati enne paigaldust. Välisvoodrilaud tuleb ka alati enne paigaldust värvida muidu paistavad peale kuivamist värvimata punnikohad välja.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Oli selline väga-väga raske muinsuskaitse objekt ja nõuti seintele lubivärvi.... Meie maalrid ja kaasa arvatud mina seisime nende juba toonitud tünnide juures silmad punnis...Ei teadnud kuidas segada valmis ja ei teadnud ,millega seinale kanda. Ettekujutus oli,aga kahjuks vale :lol:

Hiljem sai kirutud ja 2 ööpäeva objekti "päästetud". Samuti ei sobinud aluspind--mis pahteldati tavalise pahtliga.

Vigadest õpitakse ja nüüd tean väga hästi,milleks on olemas nö. "harjad" poes tavaliste pintslite ja rullide juures. :wink:

EDIT: Tuli veel meelde ,et igaks juhuks vaadake ennem lakkimist ka laki "säilivus aega"-isegi,kui see on ostetud just poest. Küll oli meeldiv seda kleepsu sealt maha käiata :twisted:
Kasutaja avatar
saepuruplaat
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas saepuruplaat »

eks neid vigu ole algaja ehitajana kõvasti olnud... kuid mitte midagi katastrofaalselt valet. Kõike on saanud hiljem lappida. Ehitus on juba selline spetsiifiline ala, kus vahest pead toimima katse-eksitus meetodil. ja ega alati ei taha endast vanemaid ja kogenumaid kuulata ka ju :) eneseuhkus ei luba. lahendus, mis tundub alguses nii loogiline võib pärastpoole osutuda täielikuks käkiks.
Puust ajud, kuldsed käed.
rootsist
külaline

Re: Oma vigadest õpitakse ?

Lugemata postitus Postitas rootsist »

Totaalsemaid vigu on see, et leiutakse pidevalt jalgratast. Selleasemel, et naabermaadest (SE; FIN) ôiged ehitustavad ûle vôtta. Alustada vôiks koolituse harmoniseerimisega. Ehitaja Stockholmist.
stc 101
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Re: Oma vigadest õpitakse ?

Lugemata postitus Postitas stc 101 »

rootsist kirjutas:Totaalsemaid vigu on see, et leiutakse pidevalt jalgratast. Selleasemel, et naabermaadest (SE; FIN) ôiged ehitustavad ûle vôtta. Alustada vôiks koolituse harmoniseerimisega. Ehitaja Stockholmist.
Ehitustavad! Räägid sa ehitusnormatiividest või tööde teostamisest. Kohvi ma küll ei taha nii palju juua kui need "narkarid" :lol:
maaler
külaline

Lugemata postitus Postitas maaler »

Kõik kes on töötanud lombi taga räägivad,et peavad lausa uuesti õppima korralikku tööd tegema,kui siia tagasi tulevad.Meie "head tavad" nõuavad,eriti sisetöödes,paremat tulemust.
Vasta