Maja ajab mingit löga välja!?

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
jal
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänanud: 3 korda
Kontakt:

Maja ajab mingit löga välja!?

Lugemata postitus Postitas jal »

Tuttaval valmis suvel maja. Nüüd kenasti sees elab. Kuid mingi aeg tagasi hakkas aknalaudadele mingit tumedat ollust tilkuma. Seda on näha ka sokli peal. Paistab et liikumine toimub voodri all. Maja lapitud aerocist, väljas peal vill ja tuuletõke, sees krohvitud.
Oskab keegi midagi arvata? Või on ehk kohanud sellist asja?
meesmaamunal
külaline

Lugemata postitus Postitas meesmaamunal »

mina isiklikult arvan et see olllus mis seal on on tuuletõkke sees olev niiskus kastes tuuletökke vette näed mis ollus sealt tilgub
Kasutaja avatar
restauraator
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 2 korda
On tänatud: 1 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas restauraator »

Mis asi seda tuuletõket siis leotab, et lausa tilgub? Kas katuse alune kile suunab siis oma kondensi\läbijooksud fassaadi tuulutusvahesse?
Iga ehitus on norm iseendale.
jal
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Maitsnud ma seda löga ei ole. Küll aga katsunud. On selline hirmsat moodi kleepuv ollus ja paistab et ka vees lahustuv.
Kas tuuletõke on üldse võimeline sellist jama välja ajama?? Vill ei tohiks ka nagu seda teha. Puit ja aeroc samuti mitte.
kinnisvaramull
külaline

Lugemata postitus Postitas kinnisvaramull »

Kas see on ühest kohas või on tervel maja perimeetril sellne nähtus? Kui ühes kohas siis võib olla tegemist ka loomse (putukalise nähtusega) ehk teevad teatud sorti mesilinnud, vapsikud herilased ja muud oma pesa selleks soodsatesse kohtadesse. Ja nemad eritavad tegelikult hulga sellist pruunikat ollust. Just sügisel hakkavad na sellega pihta. Mis moodi seda ma ei oska kirjeldada kuid olen kahes majas seda näinud ühes tilus läbi 30cm villa lae pealt ja teisel oli suvila lae vahel...see on üks võimalus.
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

kaminad

Lugemata postitus Postitas virgor »

olen kuulnud et aeroc kuivab kaua enne kui tohib vooderdada.arvan,et see aeroci niiskus tulebgi sisse,sest väljas ju vill ja tuuletõke ees.aeroc majal peab olema veel sundventilatsioon
jal
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Hetkel toimub see ainult väljas.
Ja tõesti toimub see tervel perimeetril.

Miks peab Aeroc majal olema sundvent???
virgor
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas virgor »

aeroc maja millel on krohv väljas peab olema sund vent,sest see aeroc imeb endasse niiskust.Sinu maja puhul ma tegelikult ei tea täpselt.Kui aknad hakkavad igistama.on ventilatsiooni viga.Kui kaua see maja sein paljalt kuivas,aeroc seina võib katta peale ühte kütteperjoodi.Lugesin seda isiklikult kusagilt ajakirjast
Raulka
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas Raulka »

Kas tuuletõkke ja välisvoodri vahel on ikka tuulutusvahe? Kui on siis kui suur ja kindlasti peaks olema toimiv tuulutus, st õhk pääseb alt sisse ja ülevalt välja.
Vasta