Ehitus ja alkohol
Ehitus ja alkohol
Lugemata postitus Postitas salam »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas maaler »
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas salam »
Endal oli kevadel selline kogemus, et mulle pakuti ühel suuremal objektil vaheseinu ja akna palesid teha,aga vaatasin, et ma ei jõua asjadega valmis ning pakkusin akna palede tegemist ühele tuttavale, kes mulle ütles,et ta töö ajal ei joo. Ma teadsin muidu,et ta napsimees on, kuid aasta varem kui saaremaal koos ühte katust tegemas käisime,siis ta ei joonud, kuid sellel objektil läks asi teisiti. Oli küll iga hommik vara kohal,aga lõhnad oli sellised juures,et seda oli kaugele ära tunda, siis otsustas ta veel objektil ka jooma hakata,kuid jäi objekti projektijuhile vahele. Ta saadeti automaatselt sealt minema ja raha talle ei makstud tehtud töö eest,sest see mis ta tegi, see lihtsalt ei kannatanud maksmist,aga ta tõmbas selle jamaga ka minu maine alla, sest mind vaatati ka pärast imelikult. Aita veel teisel tööd leida.
-
- Ehitusspets
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 3 korda
Lugemata postitus Postitas murmet »

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas reggie »
-
- Ehitusspets
- On tänatud: 5 korda
Lugemata postitus Postitas tcumen »
Pole ise elukutselt ehitaja. Nõukaajast pärit, seda küll.maaler kirjutas:Ise olen nõkogude aegne väljalase ja kui räägitakse ,et noored joovad praegu hullumoodi siis nad ei tea kuidas joodi nõuka ajal See oli padujooming ja ka noorte hulgas.Ehitus oli esirinnas.Veel isegi 2000-nda algul oli iga aasta paar juhust kus tuli objekti päästma minna ,sest tähtaeg kõrbes ja mehed olid tsüklis.Nüüd olen tähelepannud ,et joomist on ehitusel tunduvalt vähem,isegi maakondadest tulnute hulgas.Konkurents paneb asjad paika,või ma eksin?
Tol nõukaajal piirdusid minu kokkupuuted ehitusega põhiliselt KEK-idega.
Ja mõnel pool oli niisikene tore komme, et jõulude ajal ja jaanilaupäeval mehed tööd ei teinud, ning ülemused (sõltumata nende tähtsusest) neid ei tülitanud. Ja kui niisugune vajadus ka tekkis, (ametlikult oli ju tööpäev,nõukaaeg ju!) siis saks ilma pudelita näole ei andnud.
Aga kui oli töötegemise aeg, siis mingit lakkumist ei sallitud. Brigaaditöö, ja igamehe palk tulemusest sõltuv. Kui mõni jobu punti sunnitigi, siis varsti lasi ise jalga (loe:sunniti).
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Imelik »
Normaalne mõistus ütleb et objektil ei tehta asju mille eest ei maksta.
Või niidab mõni ehitusmees ajaviiteks peremehe muru ja teine käib
koeraga jalutamas (a la 150-200 EEK tund).
Lugemata postitus Postitas garmont »
Lugemata postitus Postitas windo »
-
- külaline
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 1 korda
- On tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »
Meil siin lõunas (oma firmas) alkohol on tööajal suur tabu. See mida ehitusmees väljaspool tööaega teeb on sügavalt tema enda teha. Aeg -ajalt teostan ka kontrolli alkomeetriga. Vahele on jäänud vaid 3 töömeest, kellel vanust umbes 40. Tagasi katseaga ja siis töölt vallandatud,kuna ei suutnud kuradist eemale hoida.(aga see ka ainus kord)
Ilma "õukata" saab ehitada väga edukalt! Maja lõpetamise puhul löövad kõik tellijaga kokku klaasikese Sampust-kõik!
Mehed on toredad, käivad rõõmsalt koolitustel jne...Saab ka "siin" ilma alkota. Tartus üldse palju firmasid, kes alkovendi ei salli...Ei tea kas hakkame "metropolile" järele jõudma? Või oleme juba eest läinud...

-
- külaline
Lugemata postitus Postitas reggie »
Tegelikult pole see midagi uut. Teine asi on muidugi usaldus. Kui mees saab oma tööga hakkama ja traektor pole dna sarnane, siis ei näe mõtet selisel kontrollil. Kui on midagi sitasti tehtud siis kontrollida on teine asi.maaler kirjutas:Lp.Eestikinnisvara.Sa ikka üllatad nind täiega ,alkomeeter ehitusel-see on midagi uut.
-
- külaline
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas cedar »
-
- -
- On tänanud: 58 korda
- On tänatud: 63 korda
Lugemata postitus Postitas 2korda2 »
Siit soovitus - ära klähvi, kui suuremat pilti näha ei suuda. Mina usun, et kui see pauk on ehitusturu puhtaks löönud, siis alles jäävadki firmad, kus kehtib range kord.
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas cosworth »
kui suvel endale sauna kodus ehitasin.siis töötegemise käigus sai paar õlle ära libistatud..ja töö tuju lihtsalt kadus ära.
seepärast objektidel tekitavadki külmavärinaid sellised 40-50 aastased vene härrad,kes kaevavad oma riietekoti põhjast välja 2 l Tauruse

- restauraator
- Ehitusspets
- On tänanud: 2 korda
- On tänatud: 1 korda
- Kontakt:
Lugemata postitus Postitas restauraator »

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted