Rekordpalk...

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
Külaline
külaline

Rekordpalk...

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tere!!
Tekkis huvi.palju on olnud kellegi rekordiline kuupalk......
Mitte et teiste rahaasjades tuhniksin,lihtsalt hakkas huvitama.Samas ei soovi ma ka uhkeldada enda teenistusega...

Minu rekordiline palk oli selle aasta augusti eest. 40000

Kõnniteekivi paigaldus ja aknapalede ehitus....
Töö oli firmas
tarmos
külaline

Lugemata postitus Postitas tarmos »

Minu rekordpalk oli 29000. Kevadel, mai ja kivikatus. Samuti firmas.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

Kui tükitöö siis igati reaalne. Ja see, et firmas saab kah teenida head palka on kindlasti positiivseks üllatuseks "välismaalastele". Ehk hakkavad ka nemad siis vaikselt tagasi tulema. Hea töömees ei jää kunagi nälga!
Edu teile!
Külaline
külaline

Kuidas keegi oma palka ütleb?

1. ametlikult:
mustalt - tasu pealt EI ole maha arvatud tulumaks, töötuskindlustus, jne
puhtalt- see mis pangaarvele laekub, kus maksud maas.
Firma maksab ka sotsiaalmaksu.

2. mitteametlikult:
ümbrikupalk- ei ole makstud mingeid makse.

3. kombineeritult 1 ja 2 variandid.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

loodan ikka ,et on mõeldud kontole laekuvat rahasummat.
Külaline
külaline

4. uus termin rekordpalk.
Küsid siis tuttavalt/sõbralt palju sul ka rekordalk on?
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:4. uus termin rekordpalk.
Küsid siis tuttavalt/sõbralt palju sul ka rekordalk on?

Mis on rekordalk? :lol: :lol:

Miks on vaja ilkuda?Igaüks saab väga hästi aru millest jutt.Jutt on rahast mille kätte saad,vahet pole kas sellest osa on must v osa ametlik.

Ja mina küsin küll huvi pärast oma s6pradelt,palju nad palka saavad.Ka endaoma ei hoia masaladuses.See pole tabuteema.Tundub et sinujaoks on :lol: :lol:
Manowar
külaline

Lugemata postitus Postitas Manowar »

Kui oled hea tegija siis peabki see palganumber selline olema, ise olen pannud kuus tasku ka 60 000.- ja mitte vahendamisega vaid oma kätega töö tegemisega, samuti minu paarimees!

Tükitööga tuleb asjad selgeks teha, kuidas saab kiirelt aga kvaliteetselt ja kogemus maksab ka midagi!

Jõudu tööle!
copper
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas copper »

No ehitusmaailmas vist selline 20 000.- kuni 30 000.- neto
nagu keskmiseks kujunenud.
murmet
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas murmet »

Ei pea arvestust "saavutuste" üle, ühesõnaga, ei oska adekvaatselt vastata. Aga mida Copper sa selle keskmiseks kujunenud all silmas pead? Keskmiseks võib kujuneda kas valimistest osavõtt või siis aastaringne õhutemperatuur, aga palgavahe mehe, kes teeb sitast sitta või mehe, kes teeb sitast kringli, on ja jääb totaalselt erinema, loodan :D
2korda2
-
On tänanud: 58 korda
On tänatud: 63 korda

Lugemata postitus Postitas 2korda2 »

murmet, ehitusturu suunda vaadates ei saa sitta tööd tegev mees varsti enam üldse palka. Täpselt nii, nagu olema peakski.
-------
"You're working hard, I'm not, and in 100 years, we'll both be dead." - Wally
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Jah, 2korda2 jutt õige! Keskmise ehitaja palk küll 20 000 ei küüni ja seda sellisel lihtsal põhjusel, et ta ei suuda/oska sellist palka välja teenida. Kuskil võib ju trehvata ka selline palk kogemusteta mehel, aga see juba tööandja lollus/pimedus! Täna, et teenida 20 tuhat kuus ametlikult palka,peab sinu jõudlus olema suhteliselt suur, kuid mitte midagi võimatut. Kellel kogemused ja oskused-see teenib sellise summa välja ilma suurema pingutuseta.
Juhin tähelepanu veel sellele, et siin hakkab tulema juba nn. "brigaadi" palkasid, ehk seda palka ei saa arvestada, kuna tegemist juhutöödega ja reeglina täiesti "ümbrikupalk". Sellised mehed võivad ilusti teenida mingi otsaga-samas järgmist tööd võid oodata 2 kuud. Mis siis keskmiseks tuleb? Reeglina vähem,kui siin pakutud!
mnjah
külaline

Lugemata postitus Postitas mnjah »

eks iga mees teenib nii palju kui teha viitsib/oskab. See selleks.
Probleemiks on aga see, et iga suvaline mees, kellele pakud õpilase või abimehe kohta kysib silma pilgutamata 15k palka. Kui yritad talle mõista anda et tema tööpanus ei ole nii suur siis ta vaatab sulle otsa sellise näoga nagu oleks sa mingi petis kes tahab tema töö arvelt rikastuda.
Tuleb tööle, ise midagi teha ei oska, yhtegi tööriista pole ja enamus ei viitsi ka suurt midagi teha - maksad talle siis selle 15k ja tema on jumala kindel et ta on väärt vähemalt 30k samas kui tema oskused piirduvad ainult mõne asja hoidmise, kõige lihtsamate abitöödega ja koristamisega :roll:
Külaline
külaline

Anonymous kirjutas:Miks on vaja ilkuda? Igaüks saab väga hästi aru millest jutt. Jutt on rahast mille kätte saad, vahet pole kas sellest osa on must v osa ametlik.
Saan väga hästi aru, et ümbrikupalk neil kellel suured palgad. Kui keegi räägib, et firmas, siis miinimumpalk ametlikult pluss ülejäänud ümbrikipalk.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

Oled sa ikka nii kindel?? :P
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

Anonymous kirjutas:
Anonymous kirjutas:Miks on vaja ilkuda? Igaüks saab väga hästi aru millest jutt. Jutt on rahast mille kätte saad, vahet pole kas sellest osa on must v osa ametlik.
Saan väga hästi aru, et ümbrikupalk neil kellel suured palgad. Kui keegi räägib, et firmas, siis miinimumpalk ametlikult pluss ülejäänud ümbrikipalk.
Ei ütleks, 17-18 sain kätte firmas ja kõik ametlikult. Rekordpäev on olnud 6 tuhhi kanti, samas on olnud ka objekt kus keskmiseks kujunes ca.230 krooni päev. Ei saa selle teema pointist aru-kellel on kõige suurem või?
maaler
külaline

Lugemata postitus Postitas maaler »

Väga hea ja õige teema!meil on palju firmasi ,kus tasust rääkimise eest võid töölt tünga saada.See on firmajuhtidele kasulik,et sa hindu ei teaks ,saab töölisele vähem maksta.Omaltpoolt ütlen,et 200eek tund,kuid mitte üle 7-8t.tööpäev.Nii palju tuleb tükitööna välja.Ehitusel on halvaks kombeks rääkida maksudest.
hulgus
pole kodus
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas hulgus »

Teeks uued reeglid. Küsiks palju on neto/brutopalga number, mida riigile näidatakse ja mis maksude arvutamisel aluseks.
spikker. Kui ise ei tea ja pealikult küsida ei julge, siis internetipank->avalikud teenused->E-maksuamet->DSG (mida iganes see ka ei tähendaks) väljavõte.
Ja kui siis veel keegi räägib 20-30k rekordPALGAST siis aplaus sellisele firmale.
Ise pole ehitaja ja minu PALK jääb kordades alla selle piiri, sissetulekud kokku lubaksid mõneks päevaks kuus ühe ehitaja tellida.
maaler
külaline

Ma ei usu,et väike või keskmine firma maksab iga sendi pealt ausalt makse.Minu aastakümnete praktika näitab muud.Kogu maailmas on teatud osa ehitusest n.n."must" pole ka meie erand ,ku palju meie mehi töötab välismaal mustalt.Kahju,sest me elame tuleviku arvelt.
hulgus
pole kodus
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas hulgus »

maaler kirjutas:Ma ei usu,et väike või keskmine firma maksab iga sendi pealt ausalt makse....
Ja millegipärast arvan, et küsimus pole isegi mitte sentides...?
Alles hiljaaegu kohtusin noore mehega, kes "suure palga" pealt eluaegseks voodiinvaliidiks jäi.
Riigilt saab mees 1100 (loe ÜKStuhat ükssada) krooni kuus, (elagu miinimumpalk), ainuüksi hooldushaigla odavaim koht maksab kolm korda rohkem.
Ja väited: "kogu raha tuleb pangakontole", ei maksa midagi, kui selgituses kirjas: palk ja päevarahad (või majanduskulu).
Vaikselt nohistatakse ikka miinimupalka maksta ja teada saad siis kui haiguspäevade eest kopikaid saad.
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
Kontakt:

No siin viimases loos ikka tegemist ebapädeva lepingu allkirjastajaga.....Ehk kuulab juttu aga lugeda ei viitsi-oska! :?
maaler
külaline

ümbriku palgad on peale surunud ikka firmad,ei tea ühtegi ehitajat ,kes on palunud talle mustalt maksta.Just firma juhid oma raha ahnuses on kasvatanud meil terve hulga iseseisvaid spetsialiste,kelle ego ei kannata lollide kamandamist.Ma ei tea kas teistes riikides ka nii palju ise hakkama saavaid ehitajaid on.Nii mõnegi vastusest kumab läbi projektijuht,kes unistab madala IQ töölistest.Aga kannatage,küll nad tulevad-rumeeniast,ukrainast,aafrikast,türgist.
Külaline
külaline

ma ei saa aru eestikinnisvarast.miks ta kogu aeg teemast mööda räägib?haritud inimene peaks ikka aru saama millest jutt,
Kasutaja avatar
reggie
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas reggie »

maaler kirjutas:ümbriku palgad on peale surunud ikka firmad,ei tea ühtegi ehitajat ,kes on palunud talle mustalt maksta.
Ma võin sulle terve listi saata. Enamus on riigiga pahuksis(kohtukulud vms.).
maaler
külaline

Ei saa mina ka temast aru,kas ta tahab tõega plaatijalt või maalrilt ehituslikku kõrgharidust pealegi pole jutt sellest.Ehituse hinnad kindlasti langevad sel talvel aga nad on pea alati talviti natuke langenud.Ehitus on mõnesmõttes hooajatöö.Kevadel läheb jälle lahti.
Vasta