Mahuti välikäimlale

veevarustusega seonduvad teemad, samuti WC-d, heitvesi, septikud
Miina
külaline

Mahuti välikäimlale

Lugemata postitus Postitas Miina »

Mida panna maa sisse välikäimla kogumiskasti ülesannet täitma? Mul oli jube hea idee kasutada 1000-liitrist kemikaalimahutit, kuid eelmisest teemast lugesin, et see kipub pinnase raskuse all kokku vajuma. Nüüd on mõistus otsas. Lampkasti valamine pole momendil variant.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Ka mind huvitab väga see teema. Probleem täpselt sama
Ando
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas Ando »

Kaevurake äkki sobib,üheaegselt kindel alus ka putka ehitamiseks olemas.
Ly
külaline

Lugemata postitus Postitas Ly »

Kui kaevurake, siis kas aitab ühest, arvestusega, et korra aastas käib sibiauto. Praegu kasutaks seda kolm täiskasvanut, kuid edaspidi ehk neli.
Miina
külaline

Kaevurakke idee tundub küll hea. Aga kas põhimõtteliselt tehakse ka 1-kuupmeetriseid klaasplastist mahuteid? Nii palju, kui uurinud olen, olen leidnud ainult alates 2 kuupmeetrist. Äkki ongi 2 kuubine parem variant, sest ühene ikkagi üpris pisike. Muidugi plastmahuti puhul halb see, et vedeliku eraldi filtreerimist on vist keeruline teostada..
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

eco oil oü pakub väikseid klaasplastist bio puhasteid küsi nendelt inffi... :?:
Ly
külaline

Lugemata postitus Postitas Ly »

Kust neid kahe kuubiseid saaks? Mulle öeldi, et need ongi just parajad. Püüan uurida ka eco oil oü st
suurpoiss
Korralik postitaja
Korralik postitaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas suurpoiss »

Kui huvi on siis saab ka tavalist plast pütti tellida :!:
Miina
külaline

Ly, neid 2-kuubiseid teeb küll vist iga klaasplastmahutitega tegelev ettevõte. Täpsemalt praegu ei mäleta, kuid kui ise otsisin, siis leidsin neid küll päris mitu. Minu probleem on muidugi see, et tahan võimalikult odavalt hakkama saada, mistõttu kaevurake keerleb siiani peas :) Kui mõni hea inimene oskaks mulle aga umbkaudseltki öelda, kui palju võib maksta 2-kuubine klaastplastist mahuti, oleksin väga tänulik.
priit319
külaline

Re: Mahuti välikäimlale

Lugemata postitus Postitas priit319 »

Tere.
1 m3 maksab ~3000.- +km
2 m3 maksab ~6000.- +km

Helista ja küsi nõu 56 644 041.
Vasta