Põrandalakk
põrandad, põrandatööd
Põrandalakk
Lugemata postitus Postitas elmut66 »
Tere, leidsin mõned ,kas need on head ,või on mõni parem , panen lingid ,i https://www.varn.ee/tootesilt/eriti-tugev-lakk ,ttps://www.parkett.ee/toode/parketilakk-ws-2k-duo
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Re: Põrandalakk
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Kiikasin korra mõlemi tooteinfot ja ei üllatunud.
See jutt oli esimese viites oleva toote kohta.
Nüüd teise toote viites loetust.
Kogu mu kommentaar on tehtud kohviautomaadist köögikapis asuvasse pisikesse biojäätmete konteinerisse valatud kohvipaksu pealt(nihutasin eelnevalt paar banaanikoort kõrvale), sest esimeses postituses ei ole mitte ühegi sõnaga kirjeldatud mida üleüldse lakkida soovitakse.
Mis ühik on "mõistlik? Mõistlik kelle jaoks? Kas Kongo DV-s mõistlik niiskus on mõistlik ka Eesti Vabariigis?Lakkimiseks on vajalik vähemalt 10-kraadine temperatuur ning mõistlik õhuniiskus.

Täpselt ei tea, kuid millegipärast viskasid sõnad "ekstra tugev" filmi jooksma, et see lakk peale kulumiskindluse ei murdu. Tavaliselt on parkett valmistatud puidust, mis ei ole nagu raud, mis ei allu niiskusele ja ei "mängi" niiskuse mõjul ehk mis juhtub lakiga parketi vuukides.Polyvine HEAVY DUTY EXTREME VARNISH matt lakk on vee baasil ekstra tugev lakk, mis annab ülimalt vastupidava kaitse lakitavale pinnale.
See jutt oli esimese viites oleva toote kohta.
Nüüd teise toote viites loetust.
Jah, ma saan aru, et see lakk ei ole nagu silikoon, kus on antud ka elastsuse numbrid, kuid ikkagi.lakk jääb ka kuivades elastseks
Kogu mu kommentaar on tehtud kohviautomaadist köögikapis asuvasse pisikesse biojäätmete konteinerisse valatud kohvipaksu pealt(nihutasin eelnevalt paar banaanikoort kõrvale), sest esimeses postituses ei ole mitte ühegi sõnaga kirjeldatud mida üleüldse lakkida soovitakse.

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Küsimus oli põranda lakk ,ehk põranda uuendamine, et ei peaks 2a pärast uuesti tegema .Kas on raske aru saada ,kui küsitakse põrandalakk . Mul ei ole vaja otsa uuendada ,et 100 korda vastu peaks,Kas need on head või mitte ? ise kaldun selle 2k poole, ei ole nagu nuud leidnud. Ei ole uus kasutaja , aga uue windosaga tuli uus kasutaja teha .Endine elmut666 ,
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 20 korda
- On tänatud: 35 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Saan nii aru, et Urmase kommentaar viitas info puudumisele konkreetse põrandakattematerjali kohta. Kas nt parkett, laud vms. Ilmselt on see optimaalse laki valimisel oluline.elmut66 kirjutas: 16 Okt 2024, 21:14 Küsimus oli põranda lakk ,ehk põranda uuendamine, et ei peaks 2a pärast uuesti tegema .Kas on raske aru saada ,kui küsitakse põrandalakk . Mul ei ole vaja otsa uuendada ,et 100 korda vastu peaks,Kas need on head või mitte ? ise kaldun selle 2k poole, ei ole nagu nuud leidnud. Ei ole uus kasutaja , aga uue windosaga tuli uus kasutaja teha .Endine elmut666 ,
Vana kasutaja ennistamise võimalikkuse kohta oli siin millalgi varasemalt ka juttu, tuleb pöörduda Moderaatori või Netmasteri poole.
Hää küll , puit põrand ehk põrndalaud, puit ja mänd .Aga mis puudutab taastamist ,siis jutt oli lühike, me ei hoia andmebaasis kasutajate andmeid,nii,et salasõna taastada ei saa ja tee uus .
-
- autodidakt
Jep, just sellele ma üritasingi tähelepanu juhtida, sest esimene viide tooteinfo kasutamiskohtade järgi sobib isegi vist kaenlaaluste epileerimiseks, ainult poolt tundi-tunnike käed peal all tukastada ja siis keegi tõmbab kiire liigutusega lakikihi koos karvadega ära.A23 kirjutas: 16 Okt 2024, 21:43 Saan nii aru, et Urmase kommentaar viitas info puudumisele konkreetse põrandakattematerjali kohta. Kas nt parkett, laud vms. Ilmselt on see optimaalse laki valimisel oluline.

Ma ei saa aru teema algataja torisemisest ja hallrakkude aktiivsusest? Põrandamaterjalide liike on ikka vist väga palju. Kas elmut66 oli raske seda kirjeldada või on see alates tegemisest salastatud 75 aastaks?
Kasutaja elmut66 oleks nagu IIMS ajal sakslaste kätte langenud venelane, kes ülekuulajale ütles, et raiuge või 100-ks tükiks ja iga tükk karjub "ei", aga uut lakikihti vajava põranda materjali ei avalda.

Ei midagi isiklikku, lihtsalt minu uitmõtted teemat lugedes.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Ok ,ma ei tahtnud hinge sittuda, aga põrand lihvijaga üle ja siis edasi , ja ma olen olnud 30a automaaler,ja tean väga hästi pinna ettevalmistusest , aga see selleks .
-
- autodidakt
Eesti Vabariik on selles suhtes piisavalt demokraatilik, et saaksid oma valikud ise teha. Mis siis saab kui üks siinsetest kommentaatoritest soovitab sinu esimese viite valikut, järgmine laidab selle maha ja soovitab sinu teise viite valikut ja rohkem kommentaare ei tulegi, sest ei olegi rohkem kui kaks siinses foorumis sinu viidatud toodete kasutajaid olnud ning needki eri arvamustel? Hetkel ei tundu olevat kommenteerimas sinu viidatud toodete kohta mitte ühtegi reaalset kasutajat või nad on andnud allkirja vaikimise kohta toote kasutamispraktika tulemuste osas.

Ma väga vabandan, et küsisin ,aga eks Ma saan siis hakkama .
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 20 korda
- On tänatud: 35 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Aga kas seda proovisid:elmut66 kirjutas: 16 Okt 2024, 21:47 ...Aga mis puudutab taastamist ,siis jutt oli lühike, me ei hoia andmebaasis kasutajate andmeid,nii,et salasõna taastada ei saa ja tee uus .
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu