Lubikrohv ja eterniidi värv

Siia ei postita tööpakkumisi ega otsimisi!
nii on
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lubikrohv ja eterniidi värv

Lugemata postitus Postitas nii on »

Lugupeetavad
Üle ports eterniidi värvi (Eskaro) ja mõte sellega katta kõrvalhoone lubikrohv. Kas on kogemust või teadmist sellise lahendusega? Kõrvalhoone krohvi all on bauroc`i plokid ja kõrvalhoones on hea tuulduvus.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Re: Lubikrohv ja eterniidi värv

Lugemata postitus Postitas Urmas »

nii on kirjutas: 07 Okt 2024, 21:22 Lugupeetavad
Üle ports eterniidi värvi (Eskaro) ja mõte sellega katta kõrvalhoone lubikrohv. Kas on kogemust või teadmist sellise lahendusega? Kõrvalhoone krohvi all on bauroc`i plokid ja kõrvalhoones on hea tuulduvus.
Kui toksida Eskaro kodulehel ostingusse "eterniidi värv", et vaadata tehnilist infot, ei tule seal ühtegi vastet. Vähemalt minu läpakast.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Ega ma spets pole. Eterniidivärv on tavaline kivivärv. Tolla vist lisati samblikevastast mürki kah.
Urmas
autodidakt

Paras sigri-migri nende eterniidi värvidega. ;) Kui otsida seda värvi märksõna järgi, siis viskab ette enamuse poekette, kes seda müüvad, aga kiigates tootjate kodulehele, siis tootejuhendist kasutuskohtade kohta ei leia märksõna konkreetselt sõna "eterniit". Jah, on kirjas, et värv mõeldud mineraalsetele pindade ja sobib ka eterniidi üle võõpamiseks ehk lubikrohvitud sein on samuti mineraalne aluspind ja hakka aga värvima. ;)
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
vuuk
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 61 korda
On tänatud: 117 korda

Lugemata postitus Postitas vuuk »

Kõhutunne ütleb, et hakkab aja jooksul kestendama ja kooruma.
Mina valiks või määraks (kui oleks minu määrata) toote, mis on konkreetseks otstarbeks ette nähtud.
Tänapäeval valikut üksjagu.
Näiteks:
https://espak.ee/epood/toode/fas-varv-silikat-bw-10l/
(lehe allosast saab ka infot lugeda, millest eelteadmiste olemasolul võiks mingeid järeldusi või oletusi teha)
Ei taha konkreetset toodet ega müüjat reklaamida. Pigem pean silmas materjalide omadusi.
Urmas
autodidakt

vuuk kirjutas: 09 Okt 2024, 02:22 Kõhutunne ütleb, et hakkab aja jooksul kestendama ja kooruma. ... Pigem pean silmas materjalide omadusi.
Kas mineraalsetest materjalidest aluspinnad ei olegi alati mineraalsed?
vuuk kirjutas: 09 Okt 2024, 02:22 Tänapäeval valikut üksjagu.
Näiteks:
https://espak.ee/epood/toode/fas-varv-silikat-bw-10l/
(lehe allosast saab ka infot lugeda, millest eelteadmiste olemasolul võiks mingeid järeldusi või oletusi teha)
Ei taha konkreetset toodet ega müüjat reklaamida.
Ei mõtlegi, et reklaami teed, kuid ka ise vahest erinevate tootjate erinevate toodete tooteinfoga tutvudes olen vahest täheldanud, et infos toote kohta on muudetud ainult kasutuskohta ja ülejäänud info nagu eeltöötlemise kohta jms on sama, mis teistegi aluspindade puhul.
Juhan Pulli
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas Juhan Pulli »

Sügavad vabandused, küsimus hoopis selle värvi kohta https://kemetrv.ee/varvid/katusevarv-alkor/ Kas on kogemust lubikrohvitud seina katmisel?
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Katusevärv võib auru mitte läbi lasta....
Mina kasutaks lubikrohvitud seinal tavalist kivipinna välisfassaadi värvi (väga laias valikus saada). See värv sobiks kui on kivipinna taga tuulduv õhuvahe. Ise ei kasutaks
Vasta