Trellipadrun keermestajale

ehitustööriistadega seonduv. Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Trellipadrun keermestajale

Lugemata postitus Postitas Urmas »

Olen kunagi netiavarustes näinud 4 "põse/haaratsiga" trellipadrunit, kuhu sai kinnitada keermepuuri. No ei suuda enam leida või ei tea õiget märksõna. Akki on keegi minust targem ja oskab edasi juhendada?

Tänud ette!
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt

Re: Trellipadrun keermestajale

Jep, täpselt seda otsisingi.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
ping
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 106 korda
On tänatud: 267 korda

Lugemata postitus Postitas ping »

Need kaks konkreetset keermestamisepadrunit on 1/4" nelikant narrega keeramiseks.
https://www.e-darmet.pl/grzechotka-popr ... 29578.html
Pilt
Trelliga keermestamiseks on vajalik adapter:
Pilt
:hello:
Kõik ohutustehnika reeglid on kirjutatud kellegi verega!!!
Urmas
autodidakt

Eeh, ping, ma taha eriti neid narre või misiganes kangidega värke. Võib-olla minu viga, aga ei taha käsitsi keeratavad hakata kohe ilusti 90* nurga all sisse minema. Ka mitte 3 keermepuuri ilusti järjekorras kasutades. Mul on ka puurotsaga komplekte, kuid ka neid olen suutnud pooleks keerata keermestamisel. Olen ka käsitsi keermepuuri suutnud pooleks teha. No ikka juhtub. Arvutasin mis ma arvutasin ja jõudsin järeldusele, et see 4 põsega trellipadrun+nelikantsabaga keermestaja tuleb odavam kui eraldi osta puurotsaga keermestajat. Selle padruni tahtmine on mu laiskusest/mugavusest. ;)
A23
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 20 korda
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas A23 »

Urmas kirjutas: 22 Juul 2024, 17:11 Eeh, ping, ma taha eriti neid narre või misiganes kangidega värke. Võib-olla minu viga, aga ei taha käsitsi keeratavad hakata kohe ilusti 90* nurga all sisse minema. Ka mitte 3 keermepuuri ilusti järjekorras kasutades. Mul on ka puurotsaga komplekte, kuid ka neid olen suutnud pooleks keerata keermestamisel. Olen ka käsitsi keermepuuri suutnud pooleks teha. No ikka juhtub. Arvutasin mis ma arvutasin ja jõudsin järeldusele, et see 4 põsega trellipadrun+nelikantsabaga keermestaja tuleb odavam kui eraldi osta puurotsaga keermestajat. Selle padruni tahtmine on mu laiskusest/mugavusest. ;)
@ Urmas,
- kas õli oled vahele pannud?
- kas nõksu tagasi oled keeranud, kui raskeks läheb?
Urmas
autodidakt

Ikka. Kuigi ükskord alumiiniumisse keerates unustasin ära ja pooleks ta läks. ;)
jyrikg
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas jyrikg »

Tava puurpingi padrunis toimib keermepuuri libisemine ju kaitsva abinõuna ja ei lase keermepuuri purustada selle takerdumisel materjalis.
Puurpingis pole ma ühtegi M5 ja ülespoole masinkeermepuuri poolitanud, käsitsi keermepuuri selle spets padruniga keerates sai aga M10 pulga pooleks.
kunn24
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 38 korda
On tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas kunn24 »

Õige keermepuuri padrun on reversiga ja meie mõistes padruni asemel on tsang.
Juhe teab kõike.
Vasta