Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend
Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend
Lugemata postitus Postitas Rutt »
Kust olete saanud sobiva tihendi? Kuna mul läks katki siis ei ole mul midagi mõõtagi, et poodi küsima minna.
pilt on ebayst:
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 96 korda
- On tänatud: 38 korda
Re: Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend
Lugemata postitus Postitas kaimagk »

-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »

-
- Ehitusveteran
Urmas kirjutas: 21 Juul 2024, 11:34 Kõige lollikindlam variant on netist välja otsida endale lähim Hydroscand pood, võtta kaasa katkine O-rõngastihend kui ise mõõtusid ei oska võtta või voolik ja nad müüvad sulle sobiva. Maksama läheb see O-rõngastihend 10-20 sendi vahel. Vähemalt ise olen sealt siiani abi saanud.
….seekord sealt sa seda tihendid ikka 20 sendi eest ei saa….,ka 10 € eest mitte..,
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 106 korda
- On tänatud: 267 korda
Lugemata postitus Postitas ping »
Rutt kirjutas: 20 Juul 2024, 18:16 Nilfisk survepesuri vooliku otsa tihend läks katki ja ei ole leidnud asendust. Müüakse küll Nilfiski originaaltihendite komplekti kus on ka kõik muud survepesuri tihendid mida vaja pole, seega ei taha pea 30 euri maksta komplekti eest. ...
Tihend 3004304 O-RING 5,1X1,6 ULTRATHAN NILFISK
https://www.google.com/search?q=3004304 ... e&ie=UTF-8
Siis see võibki kõige parem variant olla:

-
- autodidakt
Ega mul ei olnudki vaja, vaid kasutajal Rutt.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 09:21 ….seekord sealt sa seda tihendid ikka 20 sendi eest ei saa….,ka 10 € eest mitte..,

Kuule, kaimagk, ma juba hakkan muretsema sinu pärast, et su närvikavaga ei ole kõik päris korras, sest minu arvates on sul tekkinud kasutaja Urmas kommentaare lugedes autorefleks midagi vastu möliseda?

-
- Ehitusveteran
-
- autodidakt

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 20 korda
- On tänatud: 35 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
-
- autodidakt
Jah, loomulikult on see variant ka olemas, kuid mitu toimivat O-rõngastihendit saab osta ühe originaali asemel ja kas üks originaal peab sama kaua vastu kui näiteks 10 teisest materjalist. Tundub, et mitte, sest ega see Nilfisk nüüd niikaua ka ei ole meite turul olnud. Vaevalt, et kasutajal Rutt survepesur on 24/7 töös ja peab originaal olema. Nimetagem seda B-varuosaks nagu autode remondi puhul.A23 kirjutas: 22 Juul 2024, 18:24 Üks variant võib veel olla, et on sama mõõduga, aga teisest materjalist või teise SHOREga. Kui SHORE väga erinev ei ole, siis üldiselt funktsioon toimib, aga sõltuvalt materjalist võib kordades kiiremini katki minna võrreldes originaaliga.
Olenevalt asjast või tagavaraosast, siis tihtipeale ise eelistan osta originaalile lähedast ja kordades odavamat asendust kohe mitu tükki, selmet oodata kusagilt mitu nädalat originaali. Seni on tulnud soodsam, aga loomulikult oleneb see tagavaraosa hinnast ja milline funktsioon on tagavaraosal. Selle O-rõngastihendi puhul ma isegi ei hakkaks mõtlema originaali soetamisele, ei tasu muretsemist.

-
- Ehitusveteran
…….kindlasti püüan jõudu-mööda sinu kommidel silma peal hoida ja inimestele pakkuda ka muid variante, kui ainult sinu uitmõtteid……,Urmas kirjutas: 22 Juul 2024, 17:59 Tubli, sellist vastust ma sinult ootasingi. Jätka samas vaimus ja sinu nõuannete ja soovitustega arvestatakse alati!![]()
-
- autodidakt
Kas oled sündinud loll ja puudub funtsionaalne lugemisoskus? Lihtsalt küsimus. Ma ju kirjutasin konkreetselt.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 17:36 ….sinu kommide peale peabki midagi ütlema, muidu saadad inimesed niisama poodidesse jooksma. Käisin hommikul peterburi mnt hüdros, pole, ega tule sellist tihendit.
Ma eeldan, et kasutaja Rutt on targem kui sina ja oskab internetiavarustest lähima poe välja vaadata, helistada kuvarile ilmunud telefoninumbrile ja helistab sinna, küsida, et kas on sellist tihendit, selmet mitte nagu sina kohe jooksid poodi ilma eeltööd tegemata. Muidugi, ma ei tea, kas sa läksid poodi Kasutaja Rutt mure pärast või oli muidu ka asja, sest poeskäigu põhjust sa ei maininud.Urmas kirjutas: 21 Juul 2024, 11:34 Kõige lollikindlam variant on netist välja otsida endale lähim Hydroscand pood, võtta kaasa katkine O-rõngastihend kui ise mõõtusid ei oska võtta või voolik ja nad müüvad sulle sobiva.

-
- Ehitusveteran
-
- autodidakt
Aga Rapla omasse sa isegi ei helistanud, käimisest rääkimata. Käisid ikka kõik Hydroscandi poed läbi? https://www.hydroscand.ee/ee_ee/storelocator/branchlistkaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 18:55 ….ja mina kirjutasin sinule et hüdroskännis ei müüda neid, lammas!
Sa kaimagk oled lootusetu ja nii ma sinu kommentaare ka võtan... kui mõned üksikud välja arvata.

-
- Ehitusveteran
-
- autodidakt
Ma millegipärast eeldan, et tänapäeval on inimesed veidi targemad kui sina ja teevad telefonis või arvuti taga väikse kodutöö.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 19:19 ….ja sa saada muidugi kogu eesti peale inimesi mööda poode helistama ja otsima…..

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 54 korda
- On tänatud: 70 korda
Lugemata postitus Postitas RaJy »
Omal olnud juhus mingile tööriistale oli laagrit vaja, kes vähegi tehnikaga kursis on need teavad et igal laagril on peal kirjas numbrite kood mis annab laagri kohta kogu info.
Tore, mul vaja spetsiifilist laagrit, panen numbri otsingusse ja voilaa - lähedal olevas Stokkeris e-poes täitsa olemas.
Ah ei hakanud e-poega jändama vaid tatsasin isiklikult kohale. Seda laagrit ma muidugi ei saanud - küsimused a,la mis marki masinale ja kuhu vaja ja nemad ikka niimoodi numbri järgi ei oska müüa jne.
Tatsasin korterisse arvuti taha tagasi, vormistasin e-poes ostu ja koheselt oli kinnitus, et valitud kättesaamiskohas (seesama pood) on kaup komplekteeritud - egas midagi tatsasin tagasi sinna poodi kus suht hapu näoga mulle kaup üle anti.
Parandasin mõned kirjavead
-
- autodidakt
Kirjeldatud situatsioon jabur, aga eluline.

-
- autodidakt
Tead, sa kaimagk, meenutad millegipärast ühte mu lähituttavat, kes omal vaadates seriaali "Lihtsalt Maria" karjus telekasse, et Maria, ära ole loll ja ära mine Ronaldoga voodisse, sest ta eile magas su emaga ja seda, et see naine, kellega Ronaldo magas, on su ema, seda fakti sa praegu veel ei tea, sest eelmine seeria lõppes enne ära ja seda fakti sulle selles seerias ei ole veel öeldud. Sattusin ise kirjeldatud situatsiooni pealt nägema.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 18:55 ….ja mina kirjutasin sinule et hüdroskännis ei müüda neid, lammas!

-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 20 korda
- On tänatud: 35 korda
Lugemata postitus Postitas A23 »
Mul ka midagi analoogset ette tulnud. Võtsin siis epoe pildi telefoniga ette ja näitasin müüjale, see aitas.RaJy kirjutas: 22 Juul 2024, 20:40 Vahel need müüjad ka suht pooletoobised - ei oska asju mõõtude järgi leida kui neilt küsida.
Omal olnud juhus mingile tööriistale oli laagrit vaja, kes vähegi tehnikaga kursis on need teavad et igal laagril on peal kirjas numbrite kood mis annab laagri kohta kogu info.
Tore, mul vaja spetsiifilist laagrit, panen numbri otsingusse ja voilaa - lähedal olevas Stokkeris e-poes täitsa olemas.
Ah ei hakanud e-poega jändama vaid tatsasin isiklikult kohale. Seda laagrit ma muidugi ei saanud - küsimused a,la mis marki masinale ja kuhu vaja ja nemad ikka niimoodi numbri järgi ei oska müüa jne.
Tatsasin korterisse arvuti taha tagasi, vormistasin e-poes ostu ja koheselt oli kinnitus, et valitud kättesaamiskohas (seesama pood) on kaup komplekteeritud - egas midagi tatsasin tagasi sinna poodi kus suht hapu näoga mulle kaup üle anti.
Parandasin mõned kirjavead
-
- autodidakt
Sama siin, kusjuures tuleb neile näpuga näidata saadavusele-"Toode poes/laos". Kui poes nähtaval ei ole, siis mingu ja otsigu laost välja. Depos ükskord sundisin midagi otsima "viiendalt korruselt". Aega võttis, aga üles leidsid!A23 kirjutas: 22 Juul 2024, 22:29 Mul ka midagi analoogset ette tulnud. Võtsin siis epoe pildi telefoniga ette ja näitasin müüjale, see aitas.

-
- Ehitusveteran
…L , minu kodutöö on tehtud, sinul mitte ja enamus kes siis oma küsimusi esitavad, kui nemad ka oma nn kodutöö ära teeksid siis poleks pooli teermasi foorumis. Nii et, hakka aga siis kõigile kirutama et tehke oma kodutöö enne ära kui midagi julgete siia postitada …..
-
- autodidakt
Kui ma peale teemaalgataja muret ja sinu postitust kirjutasin kommentaari, et kasutaja Rutt võiks uurida Hydroscandist, siis sinu edasised kommentaarid olid ainult minu soovituse maha tegemiseks. Miks? Vaat sellistest sinu kommentaaridest ei ole ma veel aru saanud? On sul mingi alaväärsuskompleks? Ma ei tahtnud soovituse eest isegi ühte coroonat! Miks "keelasid" kasutajal Rutt tegemast kodutööd? Kas sa teadsin, kus ta elab, väites, et seal poes, kus sina käisid, on tema kõrvaltänavas? Äkki kasutaja Rutt elab hoopis Tartus või Pärnus või kus iganes, kuid mitte seal, kus elad sina või kus Hydroscandi poes käisid sina ja müüja ajas võib-olla sulle pläma? Lihtsalt palju küsimusi sinu mõttemaailmast aru saamiseks, et miks sa siin foorumis üleüldse kommenteerid. Ära ole nii enesekeskne!!! Omateada soovitasin kasutajal Rutt uurida Eesti Vabariigi territooriumil asuvaid Hydroscandi poodidest.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 22:45 …L , minu kodutöö on tehtud, sinul mitte ja enamus kes siis oma küsimusi esitavad, kui nemad ka oma nn kodutöö ära teeksid siis poleks pooli teermasi foorumis. Nii et, hakka aga siis kõigile kirutama et tehke oma kodutöö enne ära kui midagi julgete siia postitada …..

-
- Ehitusveteran
… erinevalt sinust , andsin kasutajale nii õnge koos kalaga….
-
- autodidakt
Aga Mustamäe ja Rapla omas sa ju ei käinud´, et väidad terve Hydroscandi nimel.kaimagk kirjutas: 22 Juul 2024, 23:08 …..L , mina juba suhlesin kasutajaga kes algselt seda tihendit otsis, sinatulid plõksima et tahan saada mingi müügiga rikkaks ja andsin ka teada et peterburi mnt hüdroskännis pole neid nii et ….määgi edasi kui tahad…,

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed