Tänud ette arvamuste eest!
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Lugemata postitus Postitas kunn24 »
Lugemata postitus Postitas Walter2 »
No siis lähen julgelt kallale.
Aga pildi peal on ju ka joodetud. Kuigi Walter2 juba mainis, et on ka "kõrvadega" akusid, siis eile õhtul tegin kodutöö ära ja leidsin hulgim kohti, kus selliseid müüakse.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 11:27 Kõige suuremaks probleemiks saab:
kuida talle juhtmeid külge saada?
Mis planeedil sina, kunn24, elad, et ei tea siiani, et jumal lõi maailma, aga kõik ülejäänud on tehtud Hiinas.
Jah, leidsin selle ise ka üles ja 9€ eest võib üritada kruvika eluiga pikendada.Walter2 kirjutas: 27 Sept 2023, 11:54 18650 aku on ilusti joodetav koduste vahenditega, samas pakutakse ka klemmidega akusid.
https://www.oomipood.ee/product/us18650 ... ory_id=257
Ei ole, on punktkeevitusega nikliribad.Aga pildi peal on ju ka joodetud.
Kui veidi sikutad, tulevad lahti. Ise olen ka jootnud, kuid siis olen pinnad üle tinatanud saltseri ja Woodi sulamiga. Pärast mida veega puhtaks pesnud ja siis tinajoodisega paindjuhtmed (nn sukad) külge.läksin riskile ehk üritasin hästi kähku juhtmed külge joota.
Olen aru saanud, et vahest natuke liiga pealikaudne või kärsitu ja ei viitsi süveneda, kuid vaata pilti veelkord ja tähelepanelikult.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 18:37Ei ole, on punktkeevitusega nikliribad.Aga pildi peal on ju ka joodetud.
Ja sellise keevitusseadega peaksin tegema punktkeevitust? Aitäh pakkumast, kuid sellise "punktkeevitusega" keeran aku ennem pekki kui praeguse jootmisega. Punktkeevitusest ei olnud seal halli haisugi. Kui "-"(?) ümbrus oli iga punkti korral kui just mitte punast värvi, siis värvimuutus oli kindlasti.
Vaatan hiljem.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 18:37 Siin elementide keevitamine https://www.youtube.com/watch?v=vStYS6eoscU
Anna veel nõu ja tagasi tuleb lauspaska,Urmas kirjutas: 27 Sept 2023, 19:44 Olen aru saanud, et vahest natuke liiga pealikaudne või kärsitu ja ei viitsi süveneda, kuid vaata pilti veelkord ja tähelepanelikult.Peaks olema võimalus ka suurendada. jah, "kõrvad"/klemmid on punktkeevitatud, aga juhe ise on klemmide külge pistetud kõige tavalisema tinajoodisega!
kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 19:47 Anna veel nõu ja tagasi tuleb lauspaska,.
Krt, jutt käiski akule klemmide külgesaamisest. Kõik muu on juba selline, mis ei vääri kirjutamist.
Olgu, möla lõpp. Hea, et tehtud said.
kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 20:03 Aku pinge 12 V on formaalselt igatsugu tingumistes lubatud käperdada.
Einoh, valik on sinu, kuid kas sulle ei tundu, et oled kuidagi millesegi kinni jäänud ja mida ei taha tunnistada?kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 20:03 Rahune maha, ma ei viitsi seda jura jätkata. Edaspidi tean, et sulle midagi veidi köögipoolelt seletada on mõttetu. Ole mureta, arvestan.
See toode on Bosch akukruvikeeraja margi nimetusega Bosch IXO ja tootjamaa on sildi järgi Made in Hungary.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 20:03 Kui tõesti olid joodetud, siis on juba midagi seal kodukootud, tööstus paneb vaid punktkeevitusega, sest akutootja sinna tinutada ei luba.
kahjuks kohalikus elektripoes "kõrvadega" akut ei olnud ja läksin riskile ehk üritasin hästi kähku juhtmed külge joota.
Tegin sulle "puust" ja punaseks, et klemmid olid keevitatud. Mitte ükski tehas ei tegele tinutamisega, kuna 1. see on keelatud, 2. raiskab rohkem aega, kui tinutamine, 3. ühenduse kvaliteet/ tugevus on keevitades kindlam.Ma kirjutasin esimeses postituses konkreetselt, et juhtmed on aku(klemmide) külge JOODETUD!
Õpetlik lugu, et ära vaidle/ suhtle hüperaktiivsega, siis oled lõpuks ise loll.Einoh, valik on sinu, kuid kas sulle ei tundu, et oled kuidagi millesegi kinni jäänud ja mida ei taha tunnistada?
Ma olen kirjutanud alates esimesest postitusest, et aku küljes olevad JUHTMED on KLEMMIDE külge JOODETUD! Kas sa kahtled minu hallrakkude arusaamisest, mis on punktkeevitatud ja mis joodetud? Miks ma hakkan kahtlema sinu võimest aru saada esimeses postituses oleval pildil nähtust? Ja seoses sellega sean juba kahtluse alla ka mõne sinu kommentaari, kus keegi on pannud probleemi lahenduse leidmiseks pildi elektrikilbist.
Lugemata postitus Postitas kaimagk »
No kurat, ma ei ole mitte üheski selles teemas olevas postituses kirjutanud sellest, et soovin aku küljest klemme ära kangutada, vaid PUNKTKEEVITATUD KLEMMIST LAHTI JOOTMISEST.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 20:03 Täiendus.
Lasin su 1. pildi suuremaks, 2 keevituspunkti on suht selgelt näha, 2 oletasin juurde. Märgitud punasega. Seega, ära plähmerda.Akukruvikas.jpg
Ja edasi, kinni jootsid kuhu?No kurat, ma ei ole mitte üheski selles teemas olevas postituses kirjutanud sellest, et soovin aku küljest klemme ära kangutada, vaid PUNKTKEEVITATUD KLEMMIST LAHTI JOOTMISEST.
See, mida sa edaspidi oma postitustes redigeerisid, ei puhu pilli, hea demagoog, rsk. Nagu ütlesin, et demagoogias jään veel sulle alla, proovin areneda. Ei suutnud sellisele tasemele langeda/ tõusta.Aga pildi peal on ju ka joodetud (minu täiendus: akule polnud ju joodetud). Kuigi Walter2 juba mainis, et on ka "kõrvadega" akusid, siis eile õhtul tegin kodutöö ära ja leidsin hulgim kohti, kus selliseid müüakse.kunn24 kirjutas: 27 Sept 2023, 11:27 Kõige suuremaks probleemiks saab:
kuida talle (nüüd minu täiendus: akule) juhtmeid külge saada?
Ma tean sinu suhtumist minu kommentaaridesse, aga pööra tähelepanu rõhutatud kahele sõnale.kaimagk kirjutas: 27 Sept 2023, 20:51 ..... sinu lause ju
Nonii, aku vahetatud ja asi töötab. kahjuks kohalikus elektripoes "kõrvadega" akut ei olnud ja läksin riskile ehk üritasin hästi kähku juhtmed külge joota.
.......see funk lugemine sul ikka lonkab......
Kas sa kommentaaride ajajoont ka suudad jälgida?kaimagk kirjutas: 27 Sept 2023, 21:38 ....ja selle riski peale kunn 24 andiski sulle soovitusi ja õpetusi mida sa ei suutnud oma fungiga lugeda.....
Lugemata postitus Postitas macintosh »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025