Plekkahju värvimine...

Kõik teemad ahjude, kaminate, korstende kohta
Erikpoiss
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja
On tänanud: 1 korda

Plekkahju värvimine...

Lugemata postitus Postitas Erikpoiss »

Olen kuulnud erinevaid jutte..... Vaja oleks värvida hele-hallikes vms. (naine tahaks) aga kuulnud olen et ei või..ei anna sooja...Ainult mustaks võib.... Kas ehk keegi võiks pisut nõu anda... Pottsepp ütles et p... puha mis värvi ta on... Kui nüüd veel keegi kinnitaks siit poolt kah siis ma oleksin 101% kindel. Tänan!
Ei tea ise midagi....
kaminahi
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 398 korda
On tänatud: 194 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaminahi »

Usu, ongi nii , nagu pottsepp ütles !
Üks tuttav värvis sama tarkust uskudes oma korteris radiaatorid mustaks... :lol:
Viimati muutis kaminahi, 11 Juul 2007, 16:32, muudetud 1 kord kokku.
Hea tava on arvustada inimeste mõtteid ja arvamusi, mitte isikuid endid, ning oma arvamusi argumenteerida.
tel. 54514881 OÜ Ahjumaailm, http://www.ahjumaailm.ee
koostöös http://www.unibuild.ee
------------------
www.ehituspenskarid.com
Rommel
külaline

Lugemata postitus Postitas Rommel »

Aaaaaastaid tagasi elasin ühes vanas majas kus nii pott-kui ka plekkahi sees olid .Sai mõlemad "ÄSSÄ"-ga üle tehtud.Pottahjul olid koledad praod siin ja seal .Sai kõik akrüüliga ja veitsa aja pärast niiske svammiga üle käidud .Nüüd käisin huvi pärast vaatamas mis on minu sünnikodust saanud ja muidugi jäi ka ahi silma .Kõik täpselt nii nagu minust need ahjud maha jäid.Ei olnud kuskilt värv koorunud ega ka pragusi. :wink:
Erikpoiss
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

kaminahi kirjutas:Usu, ongi nii , nagu pottsepp ütles !
Üks tuttav värvis sama tarkust uskudes oma korteris radiaatorid mustaks... :lol:
Egas omakandimehi tuleb uskuda... :)
Ei tea ise midagi....
talupoeg
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas talupoeg »

olen näinud roosat plekkahju ja toimib suurepäraselt
hobusega katusel
hulgus
pole kodus
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas hulgus »

Tehniliselt pole vahet kas (plekist kestaga) ahi on värvitud mustaks, valgeks või heleroosaks, peamine: MILLEGA on värvitud. Kaasaegsed alküüdvärvid on peaaegu kuumakindlad, aga siiski soovitaks poest küsida kuumakindlat spets ahjuvärvi. See kannatab edukalt +200* C ja võid isegi ahjuukse üle pintseldada. lisaks toonitav.
Suvalise värviga värvitud ahi, võib kütteperioodi alates kogemata kesta talvekarva hakata ajama. Eriti kehtib kiviahjude korral.

terv. hulgus@10a beezhi ahjuga kodus.
talupoeg
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas talupoeg »

ahju uksel ei seisa 200c värv küll seisab vesialuseline värv ajul kuna ahi ei tohi minna nii kuumak ,etkätt vastru panna ei või a80c
hobusega katusel
hulgus
pole kodus
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas hulgus »

talupoeg kirjutas:ahju uksel ei seisa 200c värv küll seisab vesialuseline värv ajul kuna ahi ei tohi minna nii kuumak ,etkätt vastru panna ei või a80c
kui soovid näha, kuidas värv püsib, võta ühendust.

ps. Õnnitlusedsuurepärasekeelejakirjavahemärkidekasutuseeest. aju värvimine vesialuselise värviga :)
Erikpoiss
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Värvipoest pisteti "Vivatop" pihku... et kannatab 140´ ja ei tohiks probleeme tulla. Värv on peal aga ahjule ei ole veel valu saanud anda ...suvine aeg :)
Ei tea ise midagi....
Vasta