palju oleks tööraha

siin arutletakse selle üle, palju tööd või materjalid maksavad. Tööpakkumisi siia mitte teha!
tarts110
Korralik postitaja
Korralik postitaja

palju oleks tööraha

Lugemata postitus Postitas tarts110 »

töödeks oleks siis paigaldada 50x100 prussid seina külge nurkadega ,need loodida
seejärel panna 150cm kivivilla ja peale tuuletõke ja siis distants liist
maja kõrgus 280
ja seina m2 kokku 100
Rainer
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänanud: 1 korda

Lugemata postitus Postitas Rainer »

mõtled 150mm villa pressida 100mm vahesse we, või on seinad nii kõverad?
Eestikinnisvara
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänanud: 1 korda
On tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eestikinnisvara »

See näitab ilmekalt mehe suutlikkust....Ostan/pakun/teen/olen-----aga ,kurat, hinda ma ei tea. Ja kuidas teha---nii nagu tellija ütleb.(ise oma peaga ei oska ja ei suuda mõelda) Sain samuti aru nagu Rainer.

Edit: Ja kui sa pole seda ennem teinud, siis ära tee kah. Olen näinud neid "oh mis see siis on" mehi. Hiljem tüli kui palju!
Kasutaja avatar
High-Q
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas High-Q »

100-sesse sügavusega vahesse ikka 100ne soojustus. kui klaasvilla annab veidi pressida (mitte palju, aga nati ikka), siis kivivillaga on pisut raskem.

kirvemeetod kui otsid erategijaid: arvesta 100 kr tund/mehe kohta (maal leiab vast soodsamalt, suuremates linnades nii on), prusskarkassi oleks vaja 2 meest teha (üks vähemalt abitöö). kui sein lihtne nelinurk ilma eriliste väljaulatuvuste jm-ga, siis peaks nädalaga küll igal juhul hakkama saama, kui meestel käed otsas ja asja oskavad. nädal tööd kahele mehele u 8h päev ehk 8000 krooni.

seda muidugi, kui on ausad ja töökad tegijad. kui kardad, et hakkavad looderdama ja viilima, siis võid tükitööna tellida, aga tükitöö on tavaliselt tunnitööst suhteliselt gramm kallim, samas kui meestel kiire raha saamisega, siis võivad ka kiiremini teha (st pikemad päevad).
Vasta