Probleem seisneb selles, et alati kui ma kytan haiseb terve tuba selle värvi järele. On see normaalne või kui kaua ta peaks veel haisema nii? Ei ole mingi tugev lõhn, aga kaua võib noh

Lugemata postitus Postitas Külaline »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Milline on radikate max temperatuur kütmise ajal? Kui rohkem kui viites, siis pole midagi imestada ja jääb üle ainult seda haisu nuusutada. Kahjuks. Ma ei kujuta ette, mis haisu siis saab nuusutada kui värvitud pind ajada sinna 100+ kraadi lähedale. Tootja lubab värvi kirjeldades, et peab vastu kuni 120 kraadi.Külaline kirjutas: 03 Jaan 2019, 21:40 Probleem seisneb selles, et alati kui ma kytan haiseb terve tuba selle värvi järele.
Tekib kysimus juba toote kohta, et kas max kytmis temp on si 45 kraadiUrmas kirjutas: 03 Jaan 2019, 22:00Milline on radikate max temperatuur kütmise ajal? Kui rohkem kui viites, siis pole midagi imestada ja jääb üle ainult seda haisu nuusutada. Kahjuks. Ma ei kujuta ette, mis haisu siis saab nuusutada kui värvitud pind ajada sinna 100+ kraadi lähedale. Tootja lubab värvi kirjeldades, et peab vastu kuni 120 kraadi.Külaline kirjutas: 03 Jaan 2019, 21:40 Probleem seisneb selles, et alati kui ma kytan haiseb terve tuba selle värvi järele.
Võib kasutada soojade (kuni 45ºC) radiaatorite värvimiseks.
Allikas http://eskaro.ee/products/catalog1/vrvi ... lement_ee/
Lugemata postitus Postitas timburi »
Vastuse saamiseks on siinne foorum vale koht. Õige on kirjutada sinna http://www.eskaro.ee/kontaktid/
Jah, muidu hea värv, aga üks väike miinus- allub kergesti mehaanilisele vigastamisele. Olen sellega üle värvinud tehnoluukide ja elektrikilpide katteid seinaga sama tooni, kuid iga väiksemgi vastuminek millegi natukene teravama asjaga tekitab kohe värvidefekti. Tegelikult on see miinus minu enda tekitatud, sest tootja ütleb, et see värv ei sobi tööstuslikult värvitud radikate ülevärvimiseks, kuigi enne ülevärvimist kergelt karestasin. Eks peab vist hakkama eelnevalt kruntima alküüdkrundiga.
Külaline kirjutas: 03 Jaan 2019, 22:37Jep, my bad, kiiruga arvasin, et alküüd on see Eskaro. Aga nagu ütlesin, siis Eskaro omaga värvides pole üle paari päeva seda häirivat lõhna tundnud. Võibolla keskmises keskküttega korteris pole radikad nii kuumad või värvi partiist oleneb...ei tea. Näiteks Sadolin
See 45 kraadi tähendab seal seda, et värvimise hetkel ei ole soovitatav, kui radiaatori temperatuur on kõrgem. Üldiselt soovitatakse värvida tavalisel toatemperatuuril radiaatoreid, mitte kuumasid.
Lugemata postitus Postitas netcat »
Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025