Siin mõned näited:

Lugemata postitus Postitas c1m »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Saab siis teha, kui puuduvad fassaadi rikkuvad sademed ja on soov katuseehituse raha kokku hoida.c1m kirjutas: 03 Veebr 2018, 17:29 Olen internetis osadel uutel majadel näinud sellist lahendust, kus üleulatuvat tuulekasti osa justkui ei olekski või see on hästi minimaalne. Tekkis küsimus, et kas sellist lahedust saab teha ainult siis, kui majal vahelagesid/pööningut ei ole ja on niiöelda kõrge laega toad? Äkki keegi oskab seletada.
Siin mõned näited:
![]()
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Sul miskit pilti pole? Ei saa täpselt aru, et kuidas 3m. Ja kuidas katusealune sel puhul tuuldub?Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....
Palju seda külgvihma meil sajab? Isegi kui sajab, siis maja ülejäänud kolm külge jäävad kuivaks, erinevalt kärbitud räästaga onnist.Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....
Lugemata postitus Postitas fgh »
Mul tuulekast 80cm ja fassaad sadude ajal valdavalt täitsa kuiv.Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....
LaheKülaline kirjutas: 05 Veebr 2018, 13:11Mul tuulekast 80cm ja fassaad sadude ajal valdavalt täitsa kuiv.Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....
Ei pea, ega katus ei pea ka vett pidama.Hiid kirjutas: 05 Veebr 2018, 13:13LaheKülaline kirjutas: 05 Veebr 2018, 13:11Mul tuulekast 80cm ja fassaad sadude ajal valdavalt täitsa kuiv.Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....![]()
Aga miks ta kuiv peab olema?![]()
Ja milleks vihmaveerenn, las jookseb mööda seina alla.Hiid kirjutas: 05 Veebr 2018, 13:13LaheKülaline kirjutas: 05 Veebr 2018, 13:11Mul tuulekast 80cm ja fassaad sadude ajal valdavalt täitsa kuiv.Hiid kirjutas: 03 Veebr 2018, 20:25 mu ka selline. Selleks, et külgvihm fassaadini ei ulatuks, peavad räästad olema min 3m maja seinast.....![]()
Aga miks ta kuiv peab olema?![]()
Lugemata postitus Postitas Erki (AS Toode) »
Lugemata postitus Postitas rundll »
Lugemata postitus Postitas arxes »
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025