Mida vaadata, millest mööda vaadata ja miks

Tänan
Lugemata postitus Postitas Hiid »
Lugemata postitus Postitas rundll »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
kui valatud põrand siis käibki see penokuulidega variant, laseb niiskuse läbi ja äärtest välja, vaata , et siis õiget pidi kile maha rullidHiid kirjutas:10mm lamikas, valatud ja silutud tänapäevasele betoonpõrandale
Lugemata postitus Postitas fgh »
duplex kile laseb esimeses kihis iiskuse läbi mis siis liigub sealt penoplaaidest seina äärtesse ja välja , teine kiht ei lase niiskust parkettiHiid kirjutas:niiskus tuleb siis hoida betooni sees kinni? Miks?
Kui tegu oleks PVC kattega, siis jääks see niiskus samuti betooni sisse.....
Lugemata postitus Postitas admin »
Lugemata postitus Postitas admin »
miks see penokuulidega aluskate ei sobi? Liiga kallis? pane ehituspapp, kõige odavam ja palveta et niiskuskindel laminaatHiid kirjutas:no mul ei ole naturaalparket, vaid lamikas.
betoon on aasta tagasi valatud laepaneeli peale. Selle all on 20mm kivivill. Põrandaküte on sees. Kui suur see betoonis elav niiskus siis on, et teda peaks kilega tõkestama. Kuidas tunda ära parketti, mis ei vaja üldse aluskatet?
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Ma arvan, et lamika ja "naturaalparketi" vahet sa oskad ikka teha. Lamikad ei ole liimitavad(vähemalt ise pole kohanud), osad "naturaalparketid küll ja kui saab ja tahad liimida, siis ära aluskatet kohe kindlasti pane.Hiid kirjutas:no mul ei ole naturaalparket, vaid lamikas ... Kuidas tunda ära parketti, mis ei vaja üldse aluskatet?
Ei tea.admin kirjutas:Laminaadi tootja ise kokkusobivat süsteemi ei paku?
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025