Tere.
Ehk leidub siin mõni asjalikum ehitusmees kes tuleks ja aitaks püsti lüüa ühe väikese 4x5 suvemajakese?
Plaanis on see ehitada postvundamendile. Lihtsa kaldkatusega, 100 karkass seinad/laed. Katusele hiljem plekk vast.
Postvundamendi teen ise/teeme koos/teed ise. Kõik variandid võimalikud.
Ise lööks ehitusel hea meelega kaasa(ehitaja kogemus olemas), seega piisab ka 1 meistrimehest. Kuid võib tegemist olla ka mõne pundiga.
Oluline oleks saada püsti karkass ja katus peale. Kõik muud asjad võin ise edasi teha. Seega oleks selline paras kiire ots kellegile.
Sobib tykitöö ja enda tööd/aitamist ma sealt maha ei lahuta. Mulle on oluline, et mees tunneb oma tööd ja oleksid kõik vajalikud tööriistad jne. Rahadega ma koonerdada ei kavatse, maksan õiglast tasu(mingit min. tasu jura ma ajama ei hakka)
Söögid/joogid minu poolt, juhul kui ma ise pundis olen.
Koht on märjamaa keskusest 5 km kaugusel.
Materjali ma ostnud ette pole, seega ma toon platsile just sellise materjali mida meister soovib.
Kui huvi on, helista tel: 56972374
Märjamaal väike majake 4x5
Siia foorumisse postitage ainult tööpakkumised!
Foorumi reeglid
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
NB! Tööpakkumise korral lisage ka asukoht! Kui teema algataja ei soovi enam tööpakkumisi, siis oleks soovitav seda ka oma teemas teada anda, et Administraator saaks teema lukku panna. Kui soovite aga hoida oma tööpakkumise teemat kõikide postituste eesotsas Kleepsuna, siis on see võimalik tasulise teenusena. Huvi korral saata privaatsõnum kasutajale Kristel
-
- Uus kasutaja
Re: Märjamaal väike majake 4x5
Lugemata postitus Postitas PuruVennad »
tere! kui teile sobib ,et tuleme ja teeme maja algusest lõpuni ise valmis vastavalt teie soovidele siis võtke ühendust tauri@puruvennad.ee ja teeme teile pakkumise, parimahinna Karandi.
Lp. Tauri Soobel
Puruvennad oü
Lp. Tauri Soobel
Puruvennad oü
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
PuruVennad kirjutas:parimahinna Karandi.

55678786
ehitusremont@gmail.com
ehitusremont@gmail.com
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Tööpakkuja kirjutas

Puruvennad kirjutas vastukulgur kirjutas:Kui huvi on, helista tel: 56972374
Sashaobrok kunagi kirjutas arvamuse sellistest huvilistest nagu PuruvennadPuruVennad kirjutas: siis võtke ühendust tauri@puruvennad.ee
Mul on kah sellistest huvilistest arvamus, aga kirja ei saa panna, võidakse pidada vihakõneks.sashaobrok kirjutas:Ja nii nad välja suridki. Üks ütleb, et helista ja teine ütleb ka, et helista....

NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! 

Lugemata postitus Postitas varik2 »
Tere! Tahaksin meeleldi Teie maja püsti panekul käpp olla,
Eelnevast kogemusest niipalju ,et lõpetatud sai ehitus kool, stabiilselt meistrite käeall töödanud ning baltiroofil sai isegi esikoht koju toodud kivi katuses. Elukoht Tallinn.
Parimat.
Eelnevast kogemusest niipalju ,et lõpetatud sai ehitus kool, stabiilselt meistrite käeall töödanud ning baltiroofil sai isegi esikoht koju toodud kivi katuses. Elukoht Tallinn.
Parimat.
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit