lisamaandus

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
Mõistmattu
külaline

lisamaandus

Lugemata postitus Postitas Mõistmattu »

Tere.
Oleks üks natuke loll küsimus :oops: ? Mul tuleb maija kaks juhet , mis lähevad läbi kaitsme otse voolumõõtjase ja sealt kilpi üks on faas ja teine siis N ( ainult üks faas ongi ) peale voolumõõtjat ja enne rikkevoolukaitset on mul kilbis N ja lisamaanduse juhe oma vahel ühendatud. Sealt läheb N rikkevoolukaitsmesse ja edasi N latikülge kus jaguneb siis pistikute vahel laiali . Age enne kaitset , mis ma mainisin kus on N ja lisamaanduse juhtmed ühendatud jagunevad latist niiöelda lisamaanduse juhtmed pistikutesse. Probleem on selles ,et enne polnud mul lisamaadust niiöelda maasse viidud aga nüüd on juhe veetud .Ja ma ei saa aru ,et kas lisamaandus läheb N siis kokku enne rikkevoolukaitset või tuleks N juhe lisamaanduste juhtmete küljest lahti ühendada otse rikkevoolukaitsmete külge ja selle asemele lihtslt siis väljast tulev eradi lisamaanduse juhe asemele? ( Üks elektrik ütles ,et N ja lisamaandus kokku) .
Juhe täielikult koos . Loodan ,et saite aru ,mis ma öelda tahtsin ja tänud neile , kes vastata viitsivad.
Külaline
külaline

Re: lisamaandus

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Elekter pole mänguasi, äri näpi kui ei ole vastavaid teadmisi. :thumbsup:
Vasta