põrandakütte 2 hüdrotõkke vahel

põrandad, põrandatööd
Krimm
külaline

põrandakütte 2 hüdrotõkke vahel

Lugemata postitus Postitas Krimm »

Tervist, mure siis selline järgmine, et plaanis teha 2 korrusele vannituba, juba torutki veetud ja talade vahel vill ja peale paigutatud obs3 plaat, millele tõmbasin hüdro peale, kuid nüüd äkki sai avastatud et peab panema põrandakütte kuna muidu jääb see vannituba ikka väga külmaks.
Ja nüüd küsimus, kui ma valan põrandale, kuhu olen eelnevalt pannud armatuuri (5 mm) ja sellele paigutanud põrandakütte, tasandussegu (8mm kestonit termo), ja siis pärast uuesti hüdroga üle teen, et kas ta hakkab mängima kuidagi seal vahel ?
Et kas põrandaküte võib jääda kahe hüdrotõkke vahele, või pean alumise üles võttma ja primeriga tegema ?
Võib-olla on keegi siin kokku sellega puutunud või oskab targem nõu anda :D
Tänud.
Külaline
külaline

Re: põrandakütte 2 hüdrotõkke vahel

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Krimm kirjutas:Ja nüüd küsimus, kui ma valan põrandale, kuhu olen eelnevalt pannud armatuuri (5 mm) ja sellele paigutanud põrandakütte, tasandussegu (8mm kestonit termo), ja siis pärast uuesti hüdroga üle teen, et kas ta hakkab mängima kuidagi seal vahel ?
Kes või mis peaks seal vahel(kus vahel?) mängima?
Krimm kirjutas:Et kas põrandaküte võib jääda kahe hüdrotõkke vahele, või pean alumise üles võttma ja primeriga tegema ?
Ei juhtu selle põrandaküttega midagi ega juhtu midagi ka hüdroga.
Kui küte tuleb elektrikaabliga, siis ära juhet päris alumise hüdro vastu lase.

Urmas
Vasta