Vannitoa põranda valamine

saunad, santehnika, boilerid jne
risto2690
Uus kasutaja
Uus kasutaja
On tänatud: 1 korda

Vannitoa põranda valamine

Lugemata postitus Postitas risto2690 »

Tere
Nimelt seisan nüüd suurema töö ees, vannitoa põranda valamine. Ruum on ise 5,3 ruutu.
Kuidas see siis õigupoolest käib. Praegu on kõik eelmine valu välja lõhutud ning ruumi kusagil 20 cm. All on raudbetoon paneel. See on natuke ebatasane. Siit ka esimene küsimus. Kuidas seda tasandada? Kas ainult liivaga võib? Olen kuulnud, et pannakse ka mingit kilet ja põranda kütte puhul ka mingi lint seinte äärde?
Plaan on ka penoplasti soojustuseks panna. Kui paksu?
Dussi trapp tuleb diagonaalis teise nurka. Kuidas see äravoolu toru sinna saada? Kas siis peno pealt või peab peno vajadusel lõikama?
Plaan ka armatuur panna kuhu külge tuleb alupex toru põrandakütte eesmärgil. Kas see armatuur ei hakka äravoolu torusid kuidagi segama?
Viimaks plaanin ka korraga küttemati maha panna suvele mõeldes. Selle plaanin isetasanduva seguga ära katta kui kõik muu jutt on eelnevalt odavama seguga valatud. Kui reaalne see on?
Dussinurk tuleb ruumi nurka. Kuidas põranda kallet teha kui viimase kihi panen isetasanduva seguga küttemati peale?
Palju küsimusi, ma tean. Üks loll jõuab rohkem küsida kui mitu tarka vastata. Aga proovige mulle selgeks teha.
Risto
Vasta