Kui ehitusmehel puruneb..

siia käivad üldised teemad, mis teistesse foorumitesse ei sobi
Lokkidega
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Kui ehitusmehel puruneb..

Lugemata postitus Postitas Lokkidega »

Tere

Kuidas on õige toimida, kui korteris toimetaval tublil ehitusmehel
Puruneb vannitoa mööbli paigalduse käigus uus kempsupott?
Potti paika asetades käis krõks ja külje pealt tuli suur tükk lahti?
Kas on õige ise tasuda uue poti eest voi pooleks teha voi kuidas toimida?
Lepingut vms mehega pole. :(

Tänan vastuste eest.
dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Re: Kui ehitusmehel puruneb..

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Raske juhus. Kui tema näppis siis on ka tema tegevus(etus) põhjuseks ja siis tekib küsimus, et miks keegi teine selle eest maksma peab. Kui lepingut pole siis on ikkagi kel jõud sel õigus või siis võidab see kellel on parem advokaat. Tegelik olukord aga sõltub igasugu asjadest ja vbl on mõistlik kahjud pooleks teha.
Kasutaja avatar
Hiid
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 105 korda
On tänatud: 84 korda

Lugemata postitus Postitas Hiid »

mis siin arutada, kes tegi, see on süüdi ja ostab uue.
clondike
Ehitusspets
Ehitusspets
On tänanud: 21 korda
On tänatud: 9 korda

Lugemata postitus Postitas clondike »

Kui on tõesti väärt töömees, kelle tööle miskit ette heita pole muus osas, siis mina teeks pooleks - kõigil võib juhtuda. Kui on õige mees, siis vast pakub ka ise variante, kuidas kahju korvata. Muudel juhtudel aga lasuks kogu vastutus töömehel.
aero
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 83 korda
On tänatud: 82 korda

Lugemata postitus Postitas aero »

Keegi pealt ka nägi seda krõksu? Võibolla mees tegi kõik õigesti aga pott oli praak...
fgh
külaline

Lugemata postitus Postitas fgh »

Oleneb ikka põhjusest. Selliseks asjaks peavad ikka põhjused olema. Kui põhjus on liiga rabedas materjalis või transpordidefektis, siis oleks patt süüdistada. Samas kruviga põranda külge vägistades ära lõhkuda, siis süü on selge.
fgh
külaline

Lugemata postitus Postitas fgh »

Äkki hoopis sama teema nagu saunaustega. Paned paika ja kahe minuti pärast tuleb sahinaga alla kildudeks. Sattus lihtsalt üle karastatud uks.
klaasimees vali
külaline

Lugemata postitus Postitas klaasimees vali »

fgh kirjutas:Äkki hoopis sama teema nagu saunaustega. Paned paika ja kahe minuti pärast tuleb sahinaga alla kildudeks. Sattus lihtsalt üle karastatud uks.
khm...oskad ehk neid ülekarastamise karakteristikuid lähemalt selgitada? Või arvad, et maru popp on igas teemas mingi terake poetada?
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

klaasimees vali kirjutas:khm...oskad ehk neid ülekarastamise karakteristikuid lähemalt selgitada? Või arvad, et maru popp on igas teemas mingi terake poetada?
Ma ei tea miks, aga ka minul on juhtunud, et võtsin klaasriiuli seinalt maha, pärast seinte korda tegemist paigaldasin tagasi ja umbes paarkümne minuti pärast oli sellest riiulist ainult klaasikruubid põrandal. Oma teada ei jäänud pinge alla. Ega midagi muud üle ei jäänud kui ostsin uue klaasriiuli.

Urmas
Andresto
Ehitusguru
Ehitusguru
On tänanud: 7 korda
On tänatud: 39 korda

Lugemata postitus Postitas Andresto »

Lokkidega kirjutas:Tere

Kuidas on õige toimida, kui korteris toimetaval tublil ehitusmehel
Puruneb vannitoa mööbli paigalduse käigus uus kempsupott?
Potti paika asetades käis krõks ja külje pealt tuli suur tükk lahti?
Kas on õige ise tasuda uue poti eest voi pooleks teha voi kuidas toimida?
Tere. Ehitusmehel, olgu kui tubli ta ka poleks, poleks kempsupoti juurde rohkem
asja, kui vaid a s j a l e! OK, kui ta just oli plaatija ja läks seda potti ringiratast silikoonima siis see olnuks ka kõik.
Tööga, mida ta põhjusel või teisel üritas teha, võttis ta leiva "tublil" torumehel.
Kuidas õige asja lahendada, see ju oleneb mitmetest asjadest... aga minu arvamus:
ära topi oma nina sinna, kuhu teised oma ..... ei topi. Andres
kild
külaline

Lugemata postitus Postitas kild »

fgh kirjutas:Äkki hoopis sama teema nagu saunaustega. Paned paika ja kahe minuti pärast tuleb sahinaga alla kildudeks. Sattus lihtsalt üle karastatud uks.
Saunaust on lihtne paigaldada pingesse, pärast on muidugi hea vabandada, et krt. ülekarastatud oli.
Sama kehtib igasuguste riiulite ja muu staffi kohta mis juhtuvad olema karastatud klaasist.
ping
külaline

Lugemata postitus Postitas ping »

kild kirjutas:
Saunaust on lihtne paigaldada pingesse, pärast on muidugi hea vabandada, et krt. ülekarastatud oli.
Sama kehtib igasuguste riiulite ja muu staffi kohta mis juhtuvad olema karastatud klaasist.
Minul viskas sauna uks 0,5m pika "mõõga" maha (käepideme alt). Leiliruumi uks oli lahti ja saunas kedagi polnud. Klaasiriba vedeles ukse all põrandal. Ukse paigaldasin nii, et ta kuskile vastu käia ei saanud. Ukse leht ise jäi ühte tükki ja sai edasi kasutatud. Mahakukkunud klaasiriba oli kukkudes pooleks läinud aga peenteks kildudeks ei jooksnud.
Uksemüüja väitis, et see on võimatu, et saatku ma uks tehasesse ekspertiisi. Aga no kuidas ma viin, kui äkki läheb autos laiali.
:hello:
kild
külaline

Lugemata postitus Postitas kild »

Jaa, jaa ise läks, mina ei teinud midagi jne.
Müstika, tundub olevat vitriiniklaas kui niimoodi kildu loobib.
Teinud siis mõni klõps, lisaks kaalu sõnadele, praegusel kujul lihtsalt plää-plää.
ülepostitamine
külaline

Lugemata postitus Postitas ülepostitamine »

urmas kas ei või olla nii, et sul oli pinge pähe või p.sse jäänud? Mul ka ükskord jäi, aga tookord midagi ära ei lõhkunud.
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

ülepostitamine kirjutas:urmas kas ei või olla nii, et sul oli pinge pähe või p.sse jäänud? Mul ka ükskord jäi, aga tookord midagi ära ei lõhkunud.
Ma täitsa mõistan sind, et ükskord midagi ei juhtunud, aga kunagi pidi see ikka juhtuma ja tundub, et praegu ongi see hetk käes. Elu on juba kord nii seatud, et Fortuuna ei ole alati näoga sinu poole ja vahest ta näitab sulle ka peršet. Sa ise lihtsalt ei pruugi sellest aru saada. Targem rahvas räägib, et pidi aitama ka visiit arsti juurde. Täpselt ei tea, seni vajadust pole olnud ja kogemused puuduvad.
Aga võib-olla on asi hoopis kuu faasides kinni? Pole enam palju aega jäänud ja sul hakkas natuke varem pihta.

Täna on: 23.12.2015 - 07:34:11
Kuu faas :
Kuu on nähtav : 92.4%
Järgmise täiskuuni on jäänud : 2.62 päeva
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
Urmas
autodidakt
On tänanud: 378 korda
On tänatud: 419 korda

Lugemata postitus Postitas Urmas »

kild kirjutas:Jaa, jaa ise läks, mina ei teinud midagi jne.
Müstika, tundub olevat vitriiniklaas kui niimoodi kildu loobib.
Teinud siis mõni klõps, lisaks kaalu sõnadele, praegusel kujul lihtsalt plää-plää.
Tähendab, ma olen tegija mees! :) Sa peaks teadma seda ütlemist, et tegijal ikka juhtub.
NB! Ei võta materiaalset vastutust oma kommentaarides soovitatu kasutamise eest! ;)
ozzzy
külaline

Lugemata postitus Postitas ozzzy »

Kõik oleneb muidugi hinnast mida ehutusmees teie käest küsis, inimestel ikka juhtub :grin: Iseenesest keraamika väga hea liim täitsa olemas ja väike pragu potti peal ei sega asjaajamast :wave:
toomas
Ehitusveteran
Ehitusveteran
On tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas toomas »

Tere.

On juhtunud omalgi nii mõndagi. Võtsime poti põranda küljest lahti, paigaldatud oli kruvidega. Tõstsime esikuse. Mingi aja pärast käis krõks ja potil kild väljas. Nagu noaga lõigatud, täpselt läbi kinnitusaugu.

Toomas.
Vasta