silikooni eemaldamine

siseviimistlustöödega seonduv arutelu. Siia ei postita tööotsimisi ja -pakkumisi!
iif
külaline

silikooni eemaldamine

Lugemata postitus Postitas iif »

tere,

kuidas ma vannitoaplaadilt silikooni kätte saaks? enne oli mul vann, mis oli täiega silikooniga seina külge kinni pritsitud ja tihendatud - nüüd paneks dusialuse äkki vms...

mehhaaniliselt olen sealt proovinud selle klaasipuhastusziletiga maha nühkida, kuid midagi ikka jääb...kas on mingi keemia mis tõmbab viimasedki riismed maha?

kuidas te olete teinud?
UneMati
Regulaarpostitaja
Regulaarpostitaja

Lugemata postitus Postitas UneMati »

proovi 30% söögiäädikaga :oops: :roll:
viljar
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Re: silikooni eemaldamine

Lugemata postitus Postitas viljar »

iif kirjutas:tere,

kuidas ma vannitoaplaadilt silikooni kätte saaks? enne oli mul vann, mis oli täiega silikooniga seina külge kinni pritsitud ja tihendatud - nüüd paneks dusialuse äkki vms...

mehhaaniliselt olen sealt proovinud selle klaasipuhastusziletiga maha nühkida, kuid midagi ikka jääb...kas on mingi keemia mis tõmbab viimasedki riismed maha?

kuidas te olete teinud?
Kui nime õieti mäletan, siis SILIOFF aitas minul silikoonist lahti saada. On samasuguses tuubis nagu silikoon. Lased peale, lased olenevalt silikooni kihi paksusest seista mõned tunnid kuni ööpäev ja siis pesed vee ja lapiga puhtaks.
karp on püsti.
kerl
külaline

Lugemata postitus Postitas kerl »

heh, just praegu tegelesin sama asjaga...
terava noaga saab suurema osa maha lõigata ja siis jäägid atsetooniga - silikoon läheb pehmeks ja saab noaga lahti lükata.
Vasta