1.Kas ma võin need augud kinni panna või peab olema neile ligipääs? Kui paneksin kipsi sinna siis kuidas ma saaksin kinnitada selle? Mõtlesin, et kipsi ääred teeksin nurgaga nagu koonus, mis hoiaks kipsitükki seina sisse minemast aga kuidas ma pealt selle kinnitaksin? klambripüssiga? pahtliga?

2.Kas selle juhtme saan peita kraapides kipsi sisse vao ning selle liimi ja pahtliga katta või hakkaks see murenema? Või on veel mingeid viise juhtme peitmiseks?

3.See seinanurk on imelikult viltu. Saan ma selle korda kipsi katki tehes ja pahteldades? Ma ei tea, kas selle kipsi nurgas on kinnitust uue kipsitüki panemiseks.

4.See sein on imeliku laine sisse saanud ja ilmselt kipside liitmisest. Kas ma võin seda pahtlit nende vahelt lahti kraapida ja uue pahtli lisada või pean põhjalikumalt puhtaks tegema ning ühendusteibi ja pahtliga mässama? Täitsa võimalik, et see hakkab veel kunagi liikuma.

5.See pragu on tekkinud kipsi liikumisest. Panen sinna kipsi rohkem kruve aga usun, et see hakkab uuesti liikuma kunagi. Oskab keegi soovitada mõnda kipsiliitmis vahendit liikuvale kipsile?