Vana laudpõranda puhastamine

põrandad, põrandatööd
Külaline
külaline

Vana laudpõranda puhastamine

Lugemata postitus Postitas Külaline »

Tahaksin vana laudpõranda puhtaks teha. Peal on praegu mõni kiht värvi.
Mulle väideti, et ainus võimalus seda teha, on fööni ja pahtlilabidaga. Aga minu teada on olemas ka mingid (trummel)lihvijad sellise töö jaoks.
Kas teab äkki keegi midagi täpsemalt?
grossu
Korralik postitaja
Korralik postitaja

Lugemata postitus Postitas grossu »

lihvides lähed hulluks, kuid kus kandis elad, ehk saan aidata?
KUI MA MIDAGI TEEN, SIIS TEEN MA SEDA NII, NAGU TEEKSIN MA SEDA ENDALE!!!
Külaline
külaline

Tänan pakkumise eest. Kuid proovin vähemalt algul omade jõududega hakkama saada. Aga kuidas ei lähe siis hulluks?
Renar
Uus kasutaja
Uus kasutaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Renar »

lihvides lähed hulluks? mis jutt see on. laenutusest trummellihvija, 16-ne paber alla ja tuld. 16-sega värv pealt maha(väga eduliselt võtab), siis 24-ga lauad ühtlaseks(16 puitu võtta ei taha), 40-ga suuremad 24 sooned välja, lauavahed puhtaks(kui värvi väga kõvasti vahel on, siis ketaslõikurile kiviketas otsa ja käi kergelt lauavahed üle), sügavate vahede puhul makro või peno vahele(kulub pahtlit tunduvalt vähem), lõikad maha, surud väheke allapoole ja pahtel peale. pahtli lükkad 60-ga maha, kui vaja väike järelpahteldus ka, ja siis juba 100-ga(kui huvi on 120-ga) põrand üle ja lakk/õli peale. Seinaääred tuleb küll käsilihvijaga teha, kuna trummel jätab suht palju servadest tegemata. kui huvi on, maili, saame vast kaubale. Aga see föönitamise teema...jah, suurema värvi võtad maha, aga meeletu kärsahais toas ja aega ka nõuab...lihvijaga enam-vähem sama aeg kulub...
Külaline
külaline

Suured tänud vastajatele ja abi pakkujatele. Kui ise hakkama ei saa, võtan ühendust.
Vasta