LED trafo sillad
Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
-
- külaline
LED trafo sillad
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Osadel LED-i trafodel on näiteks 5 pistikuga väljavõttu. Aga kui on tarvis vaid ühte kasutada, siis kas peab olema sillatud pistik? Joonis näitab, et peab. OK, selge, aga huvituv küsimus: miks?
-
- külaline
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Re: LED trafo sillad
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ütle nüüd asualt mis vastust sa üldse loodad saada ? Peale sinu ei tea mitte keegi millest jutt käib.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas A.S. »
Suure tõenäosusega ei saa keegi jah lihtsalt aru, millest jutt käib. Aga kui peab sillatud olema, ju siis peab sillatud olema ja ega teadmine, et konkreetselt miks, sulle eriti palju juurde ei anna.
Lugemata postitus Postitas jan »
Selle info põhjal tundub, et "trafo" näol on tegu püsivooluallikaga mille taha ühendatakse valgustid järjestikku. Ehk toiteplokk hoiab kogu ahelas sees konstantselt 350mA või 700mA ning varieerib pinget vastavalt vajadusele. Sellise toiteploki taha ei tohi panna valgusteid, mis on mõeldud töötama kindla pinge peal (näiteks 12V) ehk selliseid, millel on püsivooluallikas juba sisse ehitatud. Need pistikud ongi järjestikku ühendatud ning kui lahtisi otsasid ise ära ei silda, siis vooluringi ei teki.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
teemaalgataja.jan kirjutas:Selle info põhjal tundub, et "trafo" näol on tegu püsivooluallikaga mille taha ühendatakse valgustid järjestikku. Ehk toiteplokk hoiab kogu ahelas sees konstantselt 350mA või 700mA ning varieerib pinget vastavalt vajadusele. Sellise toiteploki taha ei tohi panna valgusteid, mis on mõeldud töötama kindla pinge peal (näiteks 12V) ehk selliseid, millel on püsivooluallikas juba sisse ehitatud. Need pistikud ongi järjestikku ühendatud ning kui lahtisi otsasid ise ära ei silda, siis vooluringi ei teki.
aitäh! ega me ei teadnud, mis see täpselt on aga nüüd on selge mis ja milleks. ilmselt oli see uudiseks ka teistele vastanutele, muidu oleks kohe õiged kommentaarid tulnud.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 11 korda
- On tänatud: 80 korda
Lugemata postitus Postitas dumbuser »
Ka järgemine kord ära pane mitte ühtegi pilti ega tootekoodi. Küll mõni vastaja ikka ära arvab. Ja ega ka praegu pole kindel misasjast jutt käib. Lisaks veel, et see 350 või 700 on enamlevinud väärtused. On ka muid võimalusi. Kui nüüd suurema asemel satub väiksem siis pole hullu. Nt 750mA peab olema aga satub 700. Vastupidisel juhul põleb aga dioodi vigaseks.
Mine “Elekter, elektriseadmed”
Hüppa
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit