Paluks abi vannitoa WC remondiga.....

saunad, santehnika, boilerid jne
janar87
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Paluks abi vannitoa WC remondiga.....

Lugemata postitus Postitas janar87 »

Tere

Otsisn juba ja lugesin siin foorumis olevad postitusi vannitoa ja WC remondi kohta paneelmajas ,kuid soovitud infot ei leidnud seega küsiks mõned küsimused.

1.Sooviks ära lammutada paneelmaja vannitoa ja WC karbi siis saaks ruumi juurde vannituppa ja WC seina natuke nihutada ,et WC väiksemaks teha.Kuidas oleks kõige parem seda lammutada äkki kellengil mõni hea nipp :)

2.Kuidas teha põrand põrandakütet ei soovi paigaldada ja trappi ka põrandasse ei tule.Lihtsalt sooviks põranda ära plaatida!
Mis sinna alla peaks minema tasandussegu ja plaat peale?Kas peab vesieristuse ka tegema?

3.Kuidas torude lahendus teha enamus torud peaksid ikka kättesaadavad olema igaksjuhuks?
Äkki kellengil mõni hea lahendus selle jaoks.

4.Lagi kas ripplagi või miskit paremat kellengil pakkuda?

Tänan!
Külaline
külaline

Re: Paluks abi vannitoa WC remondiga.....

Lugemata postitus Postitas Külaline »

janar87 kirjutas:2.Kuidas teha põrand põrandakütet ei soovi paigaldada ja trappi ka põrandasse ei tule.Lihtsalt sooviks põranda ära plaatida!
Mis sinna alla peaks minema tasandussegu ja plaat peale?Kas peab vesieristuse ka tegema?
Kui sul uuenenud vannitoas vanni või dušši olema ei hakka, siis pole ka vesieristust vaja teha. Kui ikka otsustada, et võiks seal ka aeg-ajalt ennast pesta, siis vesieristus vajalik, tegelikult kohustuslik. Ja vesieristuse tegemise põhjuseks on alumised naabrid. Muidugi, kui sul on kindlustus koos vastutuskindlustusega kolmandate suhtes või üleüldse palju raha võimalike veega põhjustatud kahjude kinnimaksmiseks, siis ei pea tegema vesieristust. Kuid ka kindlustusel võib saada siiber sinu poolt tekitatud kahjude kinnimaksmisel.
Mu ülevalt mõlemal naabril vupab pesumasina ärajooksutoru aeg-ajalt üle vanniserva ja oi ma olen siis :evil:

Urmas
janar87
Uus kasutaja
Uus kasutaja

Lugemata postitus Postitas janar87 »

Tere

Jah unustasin täitsa vannituppa tuleb vann!
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Jah, põrand tasaseks, hüdrotõke ja plaadid. Vanni korral merelaineid ära harrasta, kui just kaltsuga ei taha põrandale valgunud vett kokku korjata. Normaalsel inimesel vett niipalju maha ei lähe, et peaks trapi tegema.
Torusi saab seina peita, lased sooned sisse. Kanalisatsioonitoru olen jätnud nähtavale, saab küll karbi teha peitmiseks aga ta on kas vanni all (sinna keegi ei vaata) või kraanikausi all kapis, ehk jääb enamuses nähtamatuks.
fgh
külaline

Lugemata postitus Postitas fgh »

Täiesti mõttetu remontida kui trappi ei pane. Lammutate pool maja laiali, lõhute betoonkarbi terviklikkuse. Lööge, siis paar korda vasaraga rohkem ja pange see trapp paika, see raha tuleb 20 kordselt tagasi esimese pangetäiega mis mingil põhjusel põrandal lõpetab .

Täiesti olematu lisakulu võrreldes tervikuga.
Külaline
külaline

fgh kirjutas:Täiesti olematu lisakulu võrreldes tervikuga.
Tere.Vaidleks vastu.Enamikul juhtudel on püstaku ühendus sellisel kõrgusel,et trapi panemiseks on vaja püstak ümber teha.Kui see on veel vana malmist torustik,on uue kolmiku paigaldus ilma kogu torustiku vahetuseta võimatu.
Külaline
külaline

Mina omal ajal asendasin vanni dushikabiiniga - trapi jaoks tuli dushi alust 1 silikaattellise võrra tõsta....
Vasta