Segumasin Optimix või Novipro?
Segumasin Optimix või Novipro?
Lugemata postitus Postitas Shiim »
Hinna järgi kalduks märksa suurema Novipro poole, kuid natuke peletab see, et väidetavalt on tegu Hiina tootega, samas kui Optimix peaks olema Saksamaa toode. Lisaks tundub, et Novipro-d müüb ainult Ehituse ABC, kes seda tüüpi segumasina kulumatejali ehk hammasriba ei müü ja seega võib tulevikus hammasriba hankimisega probleeme tekkida.
Kas on kogemusi?
-
- külaline
Re: Segumasin Optimix või Novipro?
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Puudub kogemus segumasinaga, aga see-eest on kogemus Bosch firma survepesuriga. Kui praktiliselt uus survekas keeldus töötamast, siis selgus, et parandusele ei allu, sest kaks aastat tagasi ostetud mudelit enam ei toodeta ja seega pole ka varuosi. Teine ja suurem üllatus oli see, et surveka silt uurides oli sinna kirjutatud Made in China ehk idee järgi võib see olla ju saksa* toode, aga tehakse neid ikkagi Hiinas ega pruugi varuosi saada. Sama võib olla ka Optimix-ga, uuri poes masina peal olevat silti.Shiim kirjutas:... Optimix peaks olema Saksamaa toode. ...Kas on kogemusi?
* saksa kirjutatud meelega väikse tähega

Urmas
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 83 korda
- On tänatud: 82 korda
Lugemata postitus Postitas aero »
Surveka puhul pead lähtuma pumba ja kolbide materjalist. Mitte päritolu sildist. Ja veefilter vahele, talveks sooja jne.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
On ikka küll! Kui suurfirma reklaamib oma tooteid, mis garanteerivad kvaliteedi, siis mind ei tohiks kottida, kus see on tehtud. Minu juhtumi puhul tegi Bosch oma margi täis.aero kirjutas:Hakkab jälle see Aasia päritolu teema. Kvaliteet ei ole tänapäeval üheselt seotud päritolumaaga...
Jälle kordan, pumba ja kolbide materjalid olid korralikud, kuid survelülitit ja rõhureleed ühendav lullu(10x20mm silinder) oli tehtud plastmassist+lülitist edasi minev juhtme kate oli väga jäigast plastikust ja paindes. Kui suurfirma hoiab kokku selliste õrnade pisiasjade pealt, siis on see nende valik. See viga ei sõltunud absoluutselt veefiltrite olemasolust. Soojas oli survekas kogu aeg.aero kirjutas:... Surveka puhul pead lähtuma pumba ja kolbide materjalist. Mitte päritolu sildist. Ja veefilter vahele, talveks sooja jne.
Mina olen oma valiku Boschi toodete osas teinud.
Vahemärkusena võin mainida, et võtsin katkiselt lullult mõõdud ja lasin kohalikul pensionärist treialil selle teha alumiiniumist. Maksma läks 10 eurot ja hetkel survekas töötab.
See on küll väga hea soovitus.aero kirjutas:... Ma uuriks mis marke rendifirmad kasutavad ja kuidas kommenteerivad...

Urmas
Optimixi mõnes kohas tõesti pakutakse rendiks. Kuid see veel iseenesest ei pruugi tähendada, et Novipro vilets kaup on - Optimixi on lihtsalt suhteliselt paljud poed müünud.aero kirjutas:Ma uuriks mis marke rendifirmad kasutavad ja kuidas kommenteerivad.
- rokikas
- Ehituspenskar
- On tänanud: 227 korda
- On tänatud: 231 korda
Lugemata postitus Postitas rokikas »
Mis sa sellega teha plaanid?Shiim kirjutas:Olen dilemma ees - kas osta 150-liitrine Optimix või 210-liitrine Novipro segumasin. Hinnavahe on 30 €.
Vaid koju nipet-näpet tegemiseks või oled elukutseline müürimees?
ehitusremont@gmail.com
Tarvis maja (210 m2) vundamenditaldmik ja põrandad valada.rokikas kirjutas:Mis sa sellega teha plaanid?Shiim kirjutas:Olen dilemma ees - kas osta 150-liitrine Optimix või 210-liitrine Novipro segumasin. Hinnavahe on 30 €.
Lugemata postitus Postitas NLS »
Kas lihtsam, kiirem ja mugavam (t'nu sellele ka soodsam) ei oleks valmis betoon ja pirn kohale tellida?Shiim kirjutas:Tarvis maja (210 m2) vundamenditaldmik ja põrandad valada.rokikas kirjutas:Mis sa sellega teha plaanid?Shiim kirjutas:Olen dilemma ees - kas osta 150-liitrine Optimix või 210-liitrine Novipro segumasin. Hinnavahe on 30 €.
Või on asukoht tsivilisatsioonist kaugel?
Lugemata postitus Postitas vipi666 »
Loterii allegrii!
Tsivilisatsioonist väga kaugel ei asu - ca 15 km. Valmisbetoon on kindlasti lihtsam, kiirem ka, aga soodsam ei tohiks ta olla (kui enda tööaega just rahalises vääringus ei arvesta). Pealegi, väiksemate tööde jaoks oleks segumasinat ikkagi tarvis.NLS kirjutas:Kas lihtsam, kiirem ja mugavam (t'nu sellele ka soodsam) ei oleks valmis betoon ja pirn kohale tellida?Shiim kirjutas:Tarvis maja (210 m2) vundamenditaldmik ja põrandad valada.rokikas kirjutas:Mis sa sellega teha plaanid?Shiim kirjutas:Olen dilemma ees - kas osta 150-liitrine Optimix või 210-liitrine Novipro segumasin. Hinnavahe on 30 €.
Või on asukoht tsivilisatsioonist kaugel?
-
- Ehitusveteran
- On tänanud: 8 korda
- On tänatud: 109 korda
Lugemata postitus Postitas vtl »
Mul on Optimix-i 130 liitrine masin, üle 45 liitri (3 x 25kg ehk 12l kott + 9 l vett) segu ei mahu kuidagi sisse, ilma et välja loksuma ei hakkaks. Sedagi kõige ülemises kaldasendis, järgmine "nõks" allapoole viskab juba lonksukaupa välja.
- sashaobrok
- Ehituspenskar
- On tänanud: 36 korda
- On tänatud: 43 korda
Lugemata postitus Postitas sashaobrok »
12 labidat kruusa + 3 labidat tsementi + vesi on suht paras ports mingi keskpärase masina jaoks....
Lugemata postitus Postitas keemik »
Aga tänasel päeval hakata ise vundamentide ja põrandate betooni ise segama nii suurele majale, tundub, vabandage väga, idiootsuse tipp.
Inimeste võimed ja kannatlikkuse piir on väga erinevadkeemik kirjutas:Mul on Novipro segumikser, see on küll ennast õigustanud, sestap, ma teeksin panuse Noviprole.
Aga tänasel päeval hakata ise vundamentide ja põrandate betooni ise segama nii suurele majale, tundub, vabandage väga, idiootsuse tipp.

- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu
- ↳ Katused, laed