Liitumiskilp majast välja.

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
muremees
külaline

Liitumiskilp majast välja.

Lugemata postitus Postitas muremees »

Alajaamast tuleb posti mööda vask kaabel. Hargneb ca200m minu majast. Mulle tuleb ainult 1 faas, kaks alu traati posti mööda. Arvesti vana öö-päev. Arvesti majas sees. Liini lõpp ka. Tahaks kolme faasi. Kuna kaugloetavat veel paigaldatud pole, siis kas liitumispunkti saaks majast väljapoole nõuda? Ja sellega siis ka uus õhu kaabel ja kolm faasi? 3 faasi ilmselt ka odavam kui 1 faas ja ampreid juurde? Pinge suurema tarbimise juures 210-216 siin.
Kasutaja avatar
pikk88
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 45 korda
On tänatud: 45 korda

Re: Liitumiskilp majast välja.

Lugemata postitus Postitas pikk88 »

Kas sellele küsimusele poleks lihsam vastust saada Eesti Energiast? Saaksid üksiti kohe ka teada, palju sa sellesse üritusse raha investeerima pead...
Torutööd Tartus 56 932 898
muremees
külaline

Lugemata postitus Postitas muremees »

E-Energiaga nii raske suhelda. Löövad sellised ulme summad ette, et jube. Tee või ise ära.
Tuttaval oli lihtne. Ehitati koostootmisjaam. Vaja viia maakaabel lähimasse 110kV võrku. Jupike tuttava maad jääb ette. Tehti kohe Amprid suuremaks ja majale korralik maandus.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

muremees kirjutas:Alajaamast tuleb posti mööda vask kaabel. Hargneb ca200m minu majast. Mulle tuleb ainult 1 faas, kaks alu traati posti mööda. Arvesti vana öö-päev. Arvesti majas sees. Liini lõpp ka. Tahaks kolme faasi. Kuna kaugloetavat veel paigaldatud pole, siis kas liitumispunkti saaks majast väljapoole nõuda? Ja sellega siis ka uus õhu kaabel ja kolm faasi? 3 faasi ilmselt ka odavam kui 1 faas ja ampreid juurde? Pinge suurema tarbimise juures 210-216 siin.
Kui post näiteks äkki mäda, siis kaeba... teevad niisama ära... :scratch:
Kalvis
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 3 korda
On tänatud: 316 korda

Lugemata postitus Postitas Kalvis »

Elektrilevi annab kõikidele su küsimustele vastused. Igatahes sest kohast kus on 3 faasiline elekter olemas, vaja vedida uus kaabel või õhuliin sinu onnini, ehitatakse uus liitumiskilp, aetakse korda load ja servituudid (kui liin läbib eramaad). Võimalik on kombineeritud ehitamine - kuni krundi piirini ehitab Elektrilevi, sealt edasi vaatad ise kuidas saad.
Kogu selle lusti ja lillepidu maksad kinni sina ja see pole mitte odav. Osaliselt läheb osa summat liitumistasu sisse ja see tõuseb lähiajal. Kui kiire olid siis tark oleks varem tellinud.
Vasta