Küsimus tundub ehk pädevale inimesele rumalavõitu, aga vastust oleks vaja siiski teada

Lugemata postitus Postitas clondike »
Lugemata postitus Postitas enrico- »
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Olen tähele pannud, et ka paljud firmad kasutavad oma toodete tutvustamisel lausetes sarnaseid sõnaühendeid(punasega rõhutatud) oma sõnade eest vastutuse vältimiseks. Levinuim sõna on "kuni".enrico- kirjutas:Tuulutuskorstna asukoht ei tohiks suurt rolli mängida. Ta peab lihtsalt olemas olema,et vesi potist lastes ei mulksuks ja hais tuppa ei tuleks.
Lugemata postitus Postitas aero »
Lugemata postitus Postitas Külaline »
Nomaeitea, mitmete firmade kodukatel nimetatakse seda tuulutustoruks või -püstikuks.aero kirjutas:... See toru, mida sa imbpeenra lõpus näed, ei ole tuulutus. See on vaatlustoru vedeliku taseme jälgimiseks.
Tavaline kolmekambriline septik on, kuhu liigub majast kõik kanalisatsiooni minev produkt - nii WC poolelt kui ka kraanikausist. Hallveesüsteem tuleb pärast septikut. Kusagil peab septiku tuulutus olema. Lihtsalt praegu ebasobiva koha peal.aero kirjutas:Räägime ikka HALLvee süsteemist ehk WC-potte süsteemis pole, loputusvee sahmakaid ja "paksu" torudes ei liigu?
Lugemata postitus Postitas aero »
Lugemata postitus Postitas rein113 »
Miks ma ei peaks julgema? Soov ongi saada enne vastuvõtmist arvamust, et kas nii on normaalne, et tuulutuskorsten on trassi alguses, vundamendist 1 meetri kaugusel ja sealt edasi vahekaev, mis tegelikult ei puutu üldse asjasse algse küsimuse puhul. Peale septikut on maapind languses. Tuulutuskorstenon kogu õues oleva trassi kõrgeimas punktis. Töö teostaja ütles, et nii on hea. Mina sooviks tema asukohta muuta. Ise seda teemat ei jaga ja hea oleks kuulda teisi arvamusi ka peale paigaldaja oma.rein113 kirjutas:
Kas sa torustiku projekteerija käest ei julge küsida, et kas selles torustiku punktis on vaja võimalust tuulutuseks või nt ummistuse korral puhastamiseks (selleks paigaldatakse harilikult vahekaev)?
Lugemata postitus Postitas Kalvis »
Mine “Veevarustus, kanalisatsioon, käimlad”
Arendas phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Estonian translation by phpBB Eesti [Exabot] © 2008*-2025