Viimasel ajal on mul kodus tekkinud probleem korraliku stabiilse sooja vee saamisega dušisegistist.
Mul on gaasikatel, mis kütab elamist ja samas ka teeb sooja vett. Siiamaani on kõik aastaid ilusti toiminud.
Nüüd aga juba mõned päevad järjest tuleb dušisegistist sooja vett ebastabiilselt. Alguses hakkab ilusti sooja vett tulema, kuid mingil suvalisel hetkel läheb vesi täiesti külmaks. Mõnikord hakkab vaikselt-vaikselt vesi ise uuesti soojaks minema ilma midagi tegemata, kuid mõnikord tuleb segisti korduvalt täiesti kinni keerata ja uuesti käima panna, et sooja vett saada.
Kuna kraanikaussi ja mujale tuleb soe vesi endiselt stabiilselt siis kahtlustasin, et segisti on omadega läbi ja ostsin termostaatsegisti, kuid probleem pole ka sellega ära kadunud. Gaasikatel ka paistab korralikult töötavat.
Ma oma peaga oskan pakkuda, et veesurvega mingi jama (gaasikatla pump nõrgaks jäänud?), sest dušisegistini on gaasikatlast kõige pikem maa.
Oskab keegi mingeid ideesid anda, millest viga võiks otsida? Endal mõistus täitsa otsas ja naine kuri, et rahulikult dušitada ei saa.

Ette tänades,
Mikk