Lae, akna ja ukse värvimine.
-
- külaline
Lae, akna ja ukse värvimine.
Lugemata postitus Postitas poleehitanud »
Kas oskab keegi öelda, mis on kõige soodsam värv millega ära värvida lagi, vanem uks ja aken.
Kas on olemas üldse sellist värvi millega võib kõik värvida?
-
- külaline
Re: Lae, akna ja ukse värvimine.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas :Re »
-
- külaline
Ma ei tea kas see on õigesti tehtud, praegu olen mingite õpetuste järgi üritanud nimekirja teha mida vaja teha sest varasemad värvimised, LIHTSALT värvimised on maha kukkunud laest ja ustelt, no seekord teeks uuesti ja korralikult.
-
- külaline
-
- külaline
äkki liigutada?
Lugemata postitus Postitas ei leita üles »
Küsimus on praegu Ostu ja müügi all.
-
- külaline
Lugemata postitus Postitas Külaline »
lagi siro2 2x kogus kulu järgi. kui arem on värv ära kukkunud, siis peaks mõtlema mille pärast või mis seal all on ja võimalusel ka vana värvi eemaldama, lauspahteldus, lihv ja 2x siro2 -gapoleehitanud kirjutas:Ma lugesin värvidelt et osad on kruntimis ja tavavärvimiseks mõlemad sobilikud, äkki on üldse midagi taolist olemas millega saaks otsast lõpuni teha lae ja akna, ukse ka.
uksed ja aknad caparoli pu-satin/gloss/mat - võta speedheater majatohtrist rendiks ja sellega saad värvi kergelt akendelt ja ustelt eemaldada (kuumutab ja pahtlilabidaga vms kraabid maha värvi kergelt), peale seda lihvid karedamaga haljaks, siis pahteldad kehvemad kohad ja lihvid peenemaga uuesti (kordad kuni tulemus meelepärane, karedust tõsta 20 kaupa), värvid pintsli või rulliga ja esimese korra jaoks lahjendad seda sama värvi millega värvid 20% . Kui haisu kannatad, siis võid valida linaõli või ka mõne lahustipõhise värvi mis katab paremini veepõhiste värvidega pead vähemalt 3x värvima , et korralikult kataks.
-
- külaline

Äkki keegi saab ümber tõsta.
Igatahes, mis te arvate kas niimoodi ka toimiks asi et pesen vana betoon seina,
Variant 1: (odavam)
krundin alküül või metallkrundiga või siis robitix-iga
ja siis edasi ma ei tea asjad lähevad sassi,
kas värvin seina tavalise seinavärviga 2x ja teen mustrirulliga mustri peale.
või tapeedin, aga kui ma tahan tapeetida siis kuidas ma selle aluspinna tegema pean?
krunt, tapeet? või krunt, krunt, tapeet? või krunt värv tapeet? või krunt, palju neid krunte ja värve peab panema kui ei pahtelda?
MIS MA TEGEMA PEAN ET VÄRV LIHTSALT SEINAS PÜSIKS? PALJU MIDA MA SINNA ALLA PANEN JA MIS JÄRJEKORRAS?
Tekkisid küsimused: mitu kihti krunti panna kas äkki tugevama krundi peale ka veebaasil krunti ja siis värvida?
Variant 2:
krundin alküül või metallkrundiga või siis robitix-iga
pahteldan (ei tea mis pahtliga, oskab keegi soovitada midagi soodsat?)
krundin tavalise veebaasil kruntimisvärviga
Panen tapeedi või siis värvin 2x ja teen mustrid või panen värvitava seinakatte.
-
- Ehituspenskar
- On tänanud: 83 korda
- On tänatud: 82 korda
Lugemata postitus Postitas aero »
Vana betoonseina KELDRIS värvisin suvalise sisetööde lateksvärviga, ilma ettevalmistuseta. Püsis küll. Kui toas teha siis ostaks betoonile mõeldud värvi. Pinna ettevalmistuse osas usaldaks värvimüüja soovitust.
Tapeedi alla pahteldada ... Tapeet katab väiksemad lohud ära. Suuremad augud peaks näiteks kipskrohviga kiiremini täis saama kui pahtliga. Kui ma ei eksi siis vene ajal kleebiti makulatuur tihti otse krohvile ja tapeet selga.
-
- autodidakt
- On tänanud: 378 korda
- On tänatud: 419 korda
Lugemata postitus Postitas Urmas »
Millegipärast mu sisetunne ütleb, et selle kammajaa põhjus peitub selles, et sa kõigepealt ei niisutanud vanat lubivärvi ja kratsinud lahtiolevat korralikult maha. Vanad lubivärvi kihid kipuvad ajas tolmustuma. Aga võib olla ka eksin, ei tea?aero kirjutas:Laed värviti vanasti lubivärvidega. Mul soovitati kunagi lubivärv Robitixiga kruntida ja siis lateks (veepõhine) värv peale. Tegin nii ja 5-6 aastat oli ok. Siis hakkas pragusid tekkima ja laepaneeli küljest suurte ja paksude latakatena maha kooruma. Ehk siis Robitix oli lubivärvi küll ära sidunud aga lõpuks tuli kogu kammaijaa betooni küljest lahti. Ju siis 40a vanune süsteem ei sobinud uute kihtidega...

Mine “Siseviimistlus, värvid, plaatimistööd”
- Ehitusfoorum
- ↳ Üldfoorum
- ↳ Ahjud, kaminad, korstnad
- ↳ Aiad, väravad
- ↳ Aknad, uksed
- ↳ Betoon ja betoonitooted
- ↳ Ehitustööriistad
- ↳ Ehitusmaterjalid
- ↳ Elekter, elektriseadmed
- ↳ Energiamärgis ja energiaaudit
- ↳ Fassaadide arutelu