Visuaalkontrolli protokolli blankett

Siia ei postita ostu-müügi kuulutusi!
ELa
külaline

Visuaalkontrolli protokolli blankett

Lugemata postitus Postitas ELa »

Kust leida sellist blanketti netist? Tänud.
elaise
külaline

Re: Visuaalkontrolli protokolli blankett

Lugemata postitus Postitas elaise »

lollonollaloll http://ak.rapina.ee/jano/Oppehoone/Oppe ... 1941-5.pdf esimene vaste kohe. Kui ei tea milline see blankett olema peab, siis ilmselt ei tohi sa seda visuaalkontrolli ka teha.
ELa
külaline

Lugemata postitus Postitas ELa »

Selle ma leidsin ka ise, aga otsin allalaaditavat faili. Ja oma ebameeldiva lahmimise võiks siiski endale hoida, sest googlet oskame me kõik kasutada.
Külaline
külaline

Lugemata postitus Postitas Külaline »

ELa kirjutas:Selle ma leidsin ka ise, aga otsin allalaaditavat faili. Ja oma ebameeldiva lahmimise võiks siiski endale hoida, sest googlet oskame me kõik kasutada.
haha no a lae see fail siis alla , kui "file" menüüst "save" ei oska valida siis tee lingil parem klikk ja "save link as"
Ela
külaline

Lugemata postitus Postitas Ela »

Ma saan jah seda seivida, aga ma ei saa sinna kirjutada. Mul vaja faili, mida ma saan ise muuta. Kummaline, et sellisele asjale pole netis olemas korralikku blanketti.
Külaline
külaline

Ela kirjutas:Ma saan jah seda seivida, aga ma ei saa sinna kirjutada. Mul vaja faili, mida ma saan ise muuta. Kummaline, et sellisele asjale pole netis olemas korralikku blanketti.
haha kummaline, kummaline et sul ei ole taipu kasutada tarkvara mis seda võimaldaks , tarkvara leidmise jätan sulle, sest googeldada oskab ju igaüks :)
Ela
külaline

Lugemata postitus Postitas Ela »

Jah seda ma ka saan aru, eks. Aga miks ei võiks olla kuskil üleval ka selline standard fail mida saab rahulikult muuta, ilma et igasugust jama peaks läbima. Deklaratsiooni jaoks on mingi 100 võimalust üleval ja siis sellisele asjale mingi jama ainult.
Külaline
külaline

Ela kirjutas:Jah seda ma ka saan aru, eks. Aga miks ei võiks olla kuskil üleval ka selline standard fail mida saab rahulikult muuta, ilma et igasugust jama peaks läbima. Deklaratsiooni jaoks on mingi 100 võimalust üleval ja siis sellisele asjale mingi jama ainult.
mul võiks olla "alladini imelamp", aga seniks kuni mul seada ei ole, siis copy see sisu wordi (või openofficisse jne) , muuda ja salvesta millisesse formaati sul vaja on.
A.S.
külaline

Lugemata postitus Postitas A.S. »

Ei tahaks küll midagi pahasti öelda, aga tõesti näiteks copy-paste meetodil saaks ju sellest pdf failist minuti-paari jooksul suvalises formaadis, vabalt muudetava faili teha.

dumbuser
Ehituspenskar
Ehituspenskar
On tänanud: 11 korda
On tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas dumbuser »

Vägisi tundub, et "elaise", kes esimesena vastas, ütles üsna olulise osa juba ära.
fastteam
Korralik postitaja
Korralik postitaja
On tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas fastteam »

Kriba mulle ma saadan, ma kyll kade pole..see esimene link ei ole päris see ka mida tänasel päeval kasutatakse,et elaise ära laia..ja pealegi Ela.. ega sellega pole nagu nii Sul ka midagi teha kui õigust pole allkirjastada...
Vasta